Winter Sale

Winter Sale!

Winter Sale

Kom langs op Woonboulevard Spijkenisse en profiteer van hoge kortingen tijdens de Winter Sale! Van kaarsen tot gordijnen en plaids. Ga tijdens de koude dagen voor een warm en sfeervol interieur. Laat je inspireren door de nieuwste trends, handigste interieurtips en meest sfeervolle winteritems. 

Zo hou jij het warm in huis
Is jouw interieur al helemaal voorbereid op het najaar? Blijf ook deze winter warm met de fijnste accessoires die jouw interieur helemaal af maken! Of je nu gaat voor een kamer met kaarsen, een nieuw kleed op de vloer of een warme plaid – wij hebben de fijnste items alvast voor je verzameld. Ontdek het in de blog!

Inspiratie voor een winters interieur
De winter is aangebroken en dat betekent… donkere dagen! Maak het extra gezellig nu de dagen korter worden. Gezellige kussens op de bank, sfeervolle kaarsen of een nieuwe eethoek om lekker te kunnen borrelen met vrienden? Laat je inspireren in de blog!

Dé trends van deze winter
Nieuw seizoen, nieuw interieur. De winter is begonnen en de sale items stromen binnen op Woonboulevard Spijkenisse. Bekijk snel de trends van deze winter en ga los met jouw favoriete accessoires, meubels en meer! De wintertrends delen we met je in deze blog.

Mis niks meer!
Blijf op de hoogte van nieuwste trends, beste acties en hoogste kortingen via ons Instagram– of Facebook kanaal.