Logo Woonboulevard Spijkenisse
Door ruim 2.500 klanten beoordeeld met een 4,1
230795 Header Wintersale 2023 Spijk_01CM

Winter Sale!

Winter Sale 2023

Kom woonshoppen op Woonboulevard Spijkenisse en profiteer van heel veel korting tijdens de Winter Sale! Een dik dekbed, sfeervol vloerkleden of toffe kandelaar, alles voor een warm en gezellig interieur. Laat je inspireren door de nieuwste trends, beste interieurtips en meest sfeervolle winteritems. 

Badkamertrends X lifestylejunkienl
Marjan van lifestylejunkienl deelt haar 8 favoriete badkamertrends! Is jouw goede voornemen de badkamer opknappen? Marjan neemt 8 badkamertrends met je door, zodat jij helemaal klaar bent voor de badkamer make-over. Klik hier voor inspiratie!

Goede voornemens?
Hoe opgeruimd jouw huis is, heeft voor een groot deel te maken met je interieur. Je zal het misschien niet direct denken, maar meubels, kleuren en materialen hebben een grote invloed op hoe opgeruimd jouw huis eruit ziet. ‘En hoe kan ik daar dan iets aan doen?’ Horen we je denken. Dat vertellen wij je in onze nieuwste blog door middel van deze 5 tips. Want het klinkt misschien cliché, maar een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Bekijk de blog hier!

Dé woontrends van 2024
2024 staat voor de deur! Ben jij al op de hoogte van de nieuwste woontrends? In deze blog vertellen we je er meer over. Van de natuur in huis brengen, tot minimalistisch inrichten of een moderne uitstraling, de trends van 2024 gaan alle kanten op. Ben je benieuwd of er iets voor jou tussen zit? Lees snel verder en ga voor vernieuwing in het nieuwe jaar. Lees de blog hier!

Aangepaste openingstijden feestdagen 2023
Bekijk hier de aangepaste openingstijden van jouw favoriete winkels!

Mis niks meer!
Blijf op de hoogte van nieuwste trends, beste acties en hoogste kortingen via ons Instagram– of Facebook kanaal.