Logo Woonboulevard Spijkenisse
Door ruim 2.500 klanten beoordeeld met een 4,1
Accessoires woonkamer-min

Accessoires inspiratie

De juiste accessoires creëren een persoonlijke sfeer in huis en maken jouw interieur helemaal af! Dit zijn de mooiste accessoires voor de slaapkamer, woonkamer en de keuken waarmee jij iedere ruimte zó omtovert tot jouw favoriete plek in huis.

Accessoires voor de slaapkamer: sierkussens, plaids, en bloemen
De slaapkamer is dé plek om tot rust te komen en te ontspannen. Kies daarom voor accessoires die rust en sfeer uitstralen. Fleur je bed op met een mooi sierkussen en bijpassende zachte plaid, en plaats een stijlvolle vaas met bloemen op je nachtkastje. Een mooie nachtlamp zorgt niet alleen voor extra sfeer, maar is ook een praktische aanvulling voor jouw slaapkamer.

Accessoires voor de woonkamer: vloerkleden, schilderijen en vazen
In de woonkamer kun je helemaal losgaan met accessoires. Ga voor verschillende texturen en materialen zoals een zacht vloerkleed, een stoere leren poef en een glazen vaas met takken. Ook een canvas of foto aan de muur kan zorgen voor extra sfeer en persoonlijkheid.

Accessoires voor de keuken: snijplanken, kruidenpotjes en (nep)plantjes
Ook in de keuken kun je met accessoires extra sfeer toevoegen. Kies hier voor praktische accessoires, zoals mooie houten snijplanken en een stijlvolle peper- en zoutmolen. Mooie gevulde voorraadpotten op het aanrecht geven de keuken een gezellige uitstraling. Heb je zelf geen groene vingers? Dan is een (nep)plantje een goed alternatief!

Benieuwd naar meer inspiratie?
Lees hier hoe jij jouw huis opgeruimd en netjes houdt en hier hoe je het in de tuin gezellig maakt.