Buiten-tuin-Spijkenisse

Tuin inspiratie en balkon inspiratie voor de nazomer.

Inmiddels is de achtertuin een verlengde van de woonkamer geworden. Die heerlijke zomeravonden kunnen niet lang genoeg duren en we willen ze zeker nog niet loslaten! Een boek lezen, urenlang borrelen of gezellig samen tafelen: het buitenleven is een feestje. Hoe kan je jouw tuin of balkon inrichten voor de zomer? Met deze tips gaat dat ongetwijfeld goedkomen!

Sfeervolle verlichting
Buitenverlichting is niet alleen handig, het maakt de tuin ook direct gezelliger. Zodra het begint te schemeren en zéker als het echt donker wordt, zorgt verlichting ervoor dat de tuin of het terras zijn sfeer behoudt! Zo kun je extra lang genieten van de avonden buiten. Je kunt denken aan een sfeervol lichtsnoer, buitenspots of een windlicht. Niet alleen de eettafel en zithoek verdienen het om in de spotlights te staan. Juist de planten verdienen het om verlicht te zijn. Het groen komt zo ook in de avonden tot zijn recht, wat zorgt voor een kleurrijk geheel!

Lichtsnoer Kwantum

Vuurtje stoken
‘s Avonds kan het binnenkort sneller gaan afkoelen. Creëer zelf warmte! Haal een vuurkorf, bamboefakkel of terrashaard in huis. Het zorgt ook nog eens voor extra gezelligheid en een knusse sfeer. Voeg wat fijne kussens toe aan je zithoek, zorg dat er een warm, zacht plaid ligt en je kunt nog uren genieten!

Vuurtje Buitenhof Meubelen

Veranda inspiratie
Als jouw tuin de ruimte heeft voor een veranda, dan raden we het je aan! Het geeft een extra gevoel van geborgenheid. Bovendien kun je er bij regen lekker onder wegkruipen. Een fijne loungeset of een paar fijne stoelen, kussens en plaid erbij en je kunt er heerlijk vertoeven. Het geeft je dat ultieme gevoel tijdens heerlijke zomeravonden!

Inspiratie Leen Bakker

Knusse hoekjes
De tuin opsplitsen in verschillende hoekjes brengt een leuk en nuttig effect met zich mee. In een grote tuin ontstaat zo op meerdere plekken geborgenheid en in een kleinere tuin zorgen de verschillende plekken voor een ruimtelijk gevoel. De afwisselende hoeken geven je de mogelijkheid om te kiezen voor plek waar je op dat moment behoefte aan hebt! Van eethoek tot zitruimte en een relaxhoek.

Jysk inspiratie