Logo Woonboulevard Spijkenisse
Door ruim 2.500 klanten beoordeeld met een 4,1
Opgeruimd interieur

Opgeruimd staat netjes!

Met deze opruimtips houd jij jouw huis opgeruimd en netjes

Het staat bij veel mensen op het lijstje met goede voornemens: het huis opruimen en netjes houden. Merk jij dat je hier ook moeite mee hebt? Geen nood! Je hoeft geen zeeën van tijd op te offeren. Met deze tips houd jij jouw huis zonder moeite schoon en opgeruimd!

Tip 1: Maak je bed op en zet de ramen open
Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar hoe vaak doe je dit echt? Zet zodra jij uit bed stapt de ramen open en maak je bed op. Zo begin jij je dag goed en ziet je slaapkamer er een stuk netter uit. Nog meer rust creëren in de slaapkamer? Ga voor een kalme uitstraling. Bijvoorbeeld met dit lichte dekbed van Rivièra Maison.

Tip 2: Zorg dat alles een vaste plek heeft
Herken je dit? Je sleutels liggen ergens in de hoek, de jassen over een stoel en de post op de keukentafel. Door kleine spullen rond te laten slingeren krijgt jouw huis al snel een rommelige uitstraling. Bovendien raak je dingen sneller kwijt. Zorg dat alles een vaste plek heeft in huis: een plankje bij de deur voor de sleutels, een mooie kapstok voor de jassen en een mandje op het bureau voor belangrijke post. Een vaste plek zorgt voor een georganiseerde, opgeruimde uitstraling.

Tip 3: Benut de ruimte optimaal
Kleine ruimtes raken snel vol en lijken daardoor rommelig. Gebruik daarom deze opbergtips! Zorg dat je de ruimte die je hebt optimaal benut, door bijvoorbeeld gebruik te maken van planken op de muur en kasten met een slimme indeling. Wil jij meer informatie over het inrichten van kleine ruimtes, bijvoorbeeld je keuken? Kom langs op Woonboulevard Spijkenisse en laat je adviseren door de experts van Bruynzeel Keukens, X2O Badkamers, KeukenKampioen, én Keukenconcurrent!