Spijkenisse-2

X²O opent haar deuren op Woonboulevard Spijkenisse!

Feest op Woonboulevard Spijkenisse! X²O Badkamers opent daar vrijdag 3 december de 42e showroom in de Benelux van maar liefst 1.750 m². Dat vieren ze met een grootse openingsactie en een prachtige collectie om zo omgeving Spijkenisse te voorzien van de mooiste badkamers. 

Een breed assortiment aan baden, douches, meubels, kranen en toiletten voor elk budget maakt dat X²O Badkamers een breed publiek kan voorzien van hun badkamerdroom. Het nieuwe winkelteam in Spijkenisse staat dan ook met enthousiasme klaar om ieders droom te verwezenlijken. Met merken als Grohe, Geberit, Villeroy & Boch, Hansgrohe en Balmani, vind je ongetwijfeld een badkamer die bij je past. 

De combinatie van een groeiend aantal fysieke showrooms en een inspirerende webshop, blijkt voor X²O Badkamers de gouden formule. Sinds deze internationale speler in 2015 actief werd in Nederland, groeit het aantal showrooms hard. Bekend van de gele badeend en ‘de man in bad’, brengen ze bij veel mensen een glimlach op het gezicht. De badkamergigant biedt bovendien het volledige pakket: een mix van shopervaring, producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding, expertise én persoonlijke service. Na de recente opening in Wateringen, zullen de deuren in Spijkenisse dus deze week opengaan. 

Nieuwsgierig geworden? Profiteer t/m 3 januari 2022 van €500 openingskorting boven op de lopende acties! De showroom aan de woonboulevard in Spijkenisse t.h.v. de Groene Kruisweg is zeven dagen per week open.