Logo Woonboulevard Spijkenisse
Door ruim 2.500 klanten beoordeeld met een 4,1
Tuin interieur Spijkenisse

Zon en Scherm

Vandaag gesloten
Contactgegevens

Zon en Scherm
Lucebertstraat 42
3202 SW Spijkenisse
0181 44 28 53
verkoop@zonenscherm.nl

Website
Openingstijden
Maandaggesloten
Dinsdag10.00 - 17.00 uur
Woensdag10.00 - 17.00 uur
Donderdag10.00 - 17.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 16.00 uur
Zondaggesloten

Op zoek naar zonwering?

Wil je langer genieten van je tuin of balkon? Of wil je juiste een prettiger binnenklimaat creëren? Bij Zon en Scherm ben je voor zonwering aan het juiste adres! Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit topkwaliteit van merken waar wij ook echt achterstaan. Bovendien hebben wij een selectie van eigen ontwikkelde producten.

Welke producten hebben wij in ons assortiment?

  • Zonwering
  • Raamdecoratie
  • Terrasoverkappingen
  • Huis & Tuin
  • Glaswanden

Onze adviseurs helpen je graag verder, wij denken en kijken graag mee! Zonwering is toch een upgrade van jouw woning en moet echt passend zijn. Daarom werken wij uitsluitend met producten die op maat gemaakt zijn voor jouw woning. Onze inmeters komen eerst langs om alles op te meten en te noteren, zodat wij en jijzelf niet voor verrassingen komen te staan!

Zon en Scherm biedt een compleet assortiment aan zonwering óók online aan. Bekijk ons aanbod op www.zonenschermwebshop.nl.Volg ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van spetterende acties, woon-trends en doe inspiratie op. Je bent van harte welkom in onze showroom in Spijkenisse!

0/5 (0 Reviews)

Locatie