Logo Woonboulevard Spijkenisse
Door ruim 2.500 klanten beoordeeld met een 4,1
Keukenconcurrent-keuken-koken

KeukenConcurrent

1ste zondag van de maand open 12:00 - 18:00 uur
Contactgegevens

KeukenConcurrent
Lucebertstraat 26
3202 SW Spijkenisse
0181 748 031
Spijkenisse@keukenconcurrent.nl

Website
Openingstijden
Maandag10.00 - 18.00 uur
Dinsdag10.00 - 18.00 uur
Woensdag10.00 - 18.00 uur
Donderdag10.00 - 21.00 uur
Vrijdag10.00 - 18.00 uur
Zaterdag10.00 - 18.00 uur
ZondagGesloten

De laagste keukenprijs van Nederland!

Al 20 jaar gegarandeerd de laagste prijs
KeukenConcurrent koopt jouw keuken rechtstreeks bij de fabriek in. Het voordeel is voor jou, waardoor je gegarandeerd de laagste prijs betaalt! KeukenConcurrent verkoopt alleen apparatuur van topmerken, zoals Whirlpool, Bauknecht en Bora. Ook de kasten zijn van een topkwaliteit en hebben een draagvermogen tot wél 80kg! Bovendien zijn de kasten al helemaal voorgemonteerd. En niet te vergeten: de goed opgeleide monteurs komen jouw keuken vakkundig leveren en plaatsen. Kortom, alles wordt voor je geregeld, vanaf het moment dat je binnenstapt tot en met de oplevering. Service is voor KeukenConcurrent minstens zo belangrijk als de prijs. Om de uitstekende service te onderstrepen is KeukenConcurrent erkend lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW).

Kijk en vergelijk
Kiezen voor KeukenConcurrent betekent: kiezen voor een scherp geprijsde keuken én de kwaliteit van de grootste vakspecialist in Nederland. Sterker nog: bij KeukenConcurrent vind je de prijzen van een doe-het-zelf winkel met de service van een keukenspeciaalzaak. Zo krijg je niet alleen de beste keuken voor de beste prijs, maar ook heel veel extra zekerheid. Vergelijk dat maar eens met anderen en je merkt het verschil direct!

KeukenConcurrent vertaalt jouw wensen naar jouw ideale keuken
Jouw keuken wordt op basis van jouw wensen en mogelijkheden samengesteld. Dat blijkt wel uit de volgende punten:

  • De adviseur zet jouw wensen om in een gratis 3D-ontwerp. Hiermee komt jouw nieuwe keuken echt tot leven. Je kunt er als het ware al doorheen lopen.
  • De keukenruimte wordt bij jou thuis exact ingemeten. Pas dan wordt het leidingschema en technisch ontwerp gemaakt. Jouw keuken sluit dan ook precies aan. Daar kun je zeker van zijn!
  • Alle keukens ondergaan meerdere, strenge controles. Zowel vóór als op het moment van levering wordt de keuken gecheckt op juistheid, volledigheid en eventuele beschadigingen.
  • De eigen, professionele monteurs zorgen voor een perfecte plaatsing en montage. Ook voor onvoorziene zaken wordt direct een oplossing gezocht.
  • Is jouw droomkeuken eenmaal in gebruik en loop je toch nog tegen bepaalde zaken aan? Het servicecenter is altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
0/5 (0 Reviews)

Locatie