Buitenhof Tuinmeubelen - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
Open voor click & collect bestellingen

BuitenHof Tuinmeubelen

De perfecte tuinmeubelen vind je bij BuitenHof!

Stap binnen in de wereld van tuinmeubelen en doe boordevol tuinmeubelideeën op. Comfortabele loungesets, samengestelde tuinsets en prachtige accessoires; BuitenHof heeft het allemaal! Wil je liever je eigen set samenstellen? Ook dat kan! Samen met jou gaan we op zoek naar dé perfecte tuinmeubelset.

BuitenHof Tuinmeubelen staat – door het eigen design – voor unieke tuinmeubelen gebaseerd op de allerlaatste tuinmeubeltrends. Met een tuinmeubelset van BuitenHof Tuinmeubelen bezit je een rijkdom zonder grenzen.

 

 

Advies op maat

Ondanks het feit dat onze Nederlandse winkels momenteel gesloten zijn, kunnen wij u nog steeds helpen met het geven van een goed advies. Onze verkoopspecialisten zitten 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen, chatten en Whatsappen.

Daarnaast hebben wij nu extra mogelijkheden voor een gratis en vrijblijvend advies op maat. Wij kunnen met u videobellen vanuit de showroom of bij u thuis langskomen voor een persoonlijk advies. Onze adviseurs helpen u via deze weg graag verder.

We zijn elke dag telefonisch bereikbaar, doordeweeks van 9:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 18:00 uur. Meer informatie? Mail dan naar verkoop@buitenhoftuinmeubelen.nl .Inspiratie van Buitenhof Tuinmeubelen:

Buitenleven
Deel dit op
Mintgroen
3 jaar geleden
Buitenleven
Deel dit op
Sfeerkussens BuitenHof Tuinmeubelen
4 jaar geleden
Buitenleven
Deel dit op
Samen genieten!
4 jaar geleden