Buitenhof Tuinmeubelen - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
09.30 - 17.00 uur

BuitenHof Tuinmeubelen

De perfecte tuinmeubelen vind je bij BuitenHof!

Stap binnen in de wereld van tuinmeubelen en doe boordevol tuinmeubelideeën op. Comfortabele loungesets, samengestelde tuinsets en prachtige accessoires; BuitenHof heeft het allemaal! Wil je liever je eigen set samenstellen? Ook dat kan! Samen met jou gaan we op zoek naar dé perfecte tuinmeubelset.

BuitenHof Tuinmeubelen staat – door het eigen design – voor unieke tuinmeubelen gebaseerd op de allerlaatste tuinmeubeltrends. Met een tuinmeubelset van BuitenHof Tuinmeubelen bezit je een rijkdom zonder grenzen.

 

Lente Actie: Shine lamp cadeau bij besteding vanaf €999

De lente staat voor de deur! Dit is dus het moment om uw tuin een nieuwe look te geven. En wij helpen u hier graag bij! Bij een aankoop van €999 ontvangt u namelijk een mooie Shine lamp cadeau. Deze lamp is een echte sfeermaker, en ook nog eens duurzaam in gebruik. De LED lamp is namelijk solar oplaadbaar en dus erg milieuvriendelijk. En schijnt de zon niet? Dan laadt u de lamp gewoon op met de USB aansluiting. Maak uw tuin dus compleet met een mooie lounge- of tuinset, en maak deze direct extra gezellig met de Shine lamp. Zo bent u helemaal klaar voor de lente! Bekijk de collectie nu online of kom naar onze winkel.

Uw Lente Actie voordeel:

Shine lamp cadeau bij besteding vanaf €999

Eén lamp per klant

De actie loopt vanaf 11 maart 2020

 

 Inspiratie van Buitenhof Tuinmeubelen:

Buitenleven
Deel dit op
Mintgroen
2 jaar geleden
Buitenleven
Deel dit op
Sfeerkussens BuitenHof Tuinmeubelen
3 jaar geleden
Buitenleven
Deel dit op
Samen genieten!
3 jaar geleden