Buitenhof Tuinmeubelen - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
09:30 - 18:00 uur

BuitenHof Tuinmeubelen

De perfecte tuinmeubelen vind je bij BuitenHof!

Stap binnen in de wereld van tuinmeubelen en doe boordevol tuinmeubelideeën op. Comfortabele loungesets, samengestelde tuinsets en prachtige accessoires; BuitenHof heeft het allemaal! Wil je liever je eigen set samenstellen? Ook dat kan! Samen met jou gaan we op zoek naar dé perfecte tuinmeubelset.

BuitenHof Tuinmeubelen staat – door het eigen design – voor unieke tuinmeubelen gebaseerd op de allerlaatste tuinmeubeltrends. Met een tuinmeubelset van BuitenHof Tuinmeubelen bezit je een rijkdom zonder grenzen.

 

DE WINKELS ZIJN WEER TE BEZOEKEN ZONDER AFSPRAAK!

We zijn blij dat we u weer mogen verwelkomen in onze winkels. U kunt dus bij ons langskomen zonder een afspraak te maken. Wilt u inspiratie komen opdoen, proefzitten of uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset? Dan bent u van harte welkom in onze winkels! Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Daarnaast kunt u bij ons veilig en comfortabel winkelen: de showrooms zijn ruim opgezet en afstand houden is altijd mogelijk.

TOCH LIEVER EEN AFSPRAAK MAKEN?

Wilt u toch liever een afspraak maken? Ook dat kan nog steeds. U kunt een afspraak maken met één van onze verkoopspecialisten. Wij zorgen dan dat er iemand voor u klaarstaat om u persoonlijk te adviseren.

Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar, doordeweeks van 9:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 18:00 uur. Meer informatie? Mail dan naar verkoop@buitenhoftuinmeubelen.nl.Inspiratie van Buitenhof Tuinmeubelen:

Buitenleven
Deel dit op
Mintgroen
3 jaar geleden
Buitenleven
Deel dit op
Sfeerkussens BuitenHof Tuinmeubelen
4 jaar geleden
Buitenleven
Deel dit op
Samen genieten!
4 jaar geleden