Buitenhof Tuinmeubelen - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
09.30 - 18.00 uur

BuitenHof Tuinmeubelen

De perfecte tuinmeubelen vind je bij BuitenHof!

Stap binnen in de wereld van tuinmeubelen en doe boordevol tuinmeubelideeën op. Comfortabele loungesets, samengestelde tuinsets en prachtige accessoires; BuitenHof heeft het allemaal! Wil je liever je eigen set samenstellen? Ook dat kan! Samen met jou gaan we op zoek naar dé perfecte tuinmeubelset.

BuitenHof Tuinmeubelen staat – door het eigen design – voor unieke tuinmeubelen gebaseerd op de allerlaatste tuinmeubeltrends. Met een tuinmeubelset van BuitenHof Tuinmeubelen bezit je een rijkdom zonder grenzen.

Voorverkoop collectie 2020

Wij presenteren je graag de nieuwe collectie van 2020! Kijk je er ook al naar uit om te relaxen in je luxe loungeset of tuinset? Ook al staat de winter voor de deur, het is nooit te vroeg om te denken aan heerlijke zomerse dagen. Daarom doen wij de gloednieuwe collectie van 2020 in de voorverkoop. Profiteer nu en ontvang 10% extra korting bij een directe levering. Zo weet je zeker dat je jouw favoriete set op tijd in de tuin hebt staan. Daarnaast ben je een van de eersten die geniet van tuinmeubelen uit de collectie van 2020. En 10% extra korting op de nieuwe collectie is natuurlijk een deal om niet te laten liggen!

Waar moet ik rekening mee houden tijdens de voorverkoop?

  • De korting is zowel online als in de winkels geldig.
  • De korting is nog niet in de prijs verrekend.
  • De korting geldt alleen bij een directe levering.

 Inspiratie van Buitenhof Tuinmeubelen:

Buitenleven
Deel dit op
Mintgroen
2 jaar geleden
Buitenleven
Deel dit op
Sfeerkussens BuitenHof Tuinmeubelen
3 jaar geleden
Buitenleven
Deel dit op
Samen genieten!
3 jaar geleden