Sportlaan (2030 x 700 px) (1)

Werkzaamheden Sportlaan

We zijn bereikbaar, maar net even anders. Op maandag 2 oktober starten er werkzaamheden aan de Sportlaan. Het asfalt wordt vervangen. En er wordt een veilig tweezijdig fietspad gemaakt aan de food court en Zadkine. Ook wordt de riolering ‘re-lined’, dit betekent dat er een nieuwe buis binnenin aangebracht wordt. Daarnaast worden de bomen en de verlichting meegenomen in dit traject.

De drie fases van het traject
De werkzaamheden worden in drie fases uitgevoerd. Van 2 oktober tot Kerstmis 2023 wordt de Sportlaan vanaf de Winston Churchilllaan tot vlakbij de oversteekplaats van de woonboulevard aangepakt. Fase twee zijn twee woonstraten verderop de Sportlaan en fase drie is de aansluiting op de Groene Kruisweg bij de woonboulevard voor. Dit zal waarschijnlijk half februari 2024 worden.

Bereikbaarheid
Woonboulevard Spijkenisse blijft bereikbaar, eerst via de ene weghelft en dan via de andere helft. Vanaf de Groene Kruisweg staan omleidingen voor de woonwijken en wordt de bereikbaarheid van de woonboulevard aangegeven. Je kan dus nog steeds gezellig komen woonwinkelen!

Het proces volgen
Via de website van gemeente Nissewaard en de Bouwapp is het proces te volgen, scan onderstaande QR-code om naar de Bouwapp te gaan. Ook is er een bewonersflyer ontwikkeld. Via onze website, het Facebook kanaal en Instagram account houden we je op de hoogte van alle updates rondom de werkzaamheden.

QR-code Bouwapp