Groot onderhoud

Groene Kruisweg (N218/N493)


Tussen juli en oktober 2017 voert de provincie groot onderhoud uit aan de Groene Kruisweg (N218/N493) van Geervliet tot en met het Baljuwplein in Spijkenisse om de verkeersveiligheid te verbeteren.
Wat gaat er gebeuren?

De voornaamste werkzaamheden zijn het asfalteren van de hoofdrijbaan, de busbaan en het fietspad. Daarnaast wordt de wegconstructie van het Baljuwplein vernieuwd en de binnenzijde van het verkeersplein uitgebreid met een extra rijbaan. Vanaf de Sportlaan wordt de dubbele rijstrook voor rechtsafslaand verkeer richting de Hartelweg verlengd voor een betere doorstroming van het verkeer. Tenslotte worden onder andere werkzaamheden verricht aan de openbare verlichting en aan de bushaltes.

Actuele informatie

Actuele informatie over de werkzaamheden aan de Groene Kruisweg en het Baljuwplein vindt u op:
https://www.zuid-holland.nl/N493 onder het kopje ‘Groene Kruisweg (N218/N493)’. Voor vragen kunt u terecht bij het Klant Contact Centrum van de provincie Zuid-Holland, te bereiken per zuidholland@pzh.nl of telefonisch op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur: 070 - 441 66 22. U kunt de provincie ook volgen via Twitter, volg @verkeerZH.