Voorjaar = aanpakken maar! - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
09.30 - 18.00 uur
Actie
Voorjaar = Aanpakken maar! Maak je huis klaar voor het voorjaar.

De lente is officieel begonnen, de dagen worden langer en de zon begint zich vaker te laten zien. De winterdip maakt plaats voor nieuwe energie, hoogste tijd om je huis voorjaarsproof te maken. Woonboulevard Spijkenisse gaat jou daarbij helpen! Op tweede paasdag draait het op Woonboulevard Spijkenisse volledig om het aanpakken van je huis.

Interieurstylist voor al jouw vragen

Weet je niet wat voor soort gordijnen, welke tafel of wat voor vloer er in jouw woning past? Een interieurstylist van Puur Goed Styling (VT Wonen, Flexa en Histor) helpt je op tweede paasdag met persoonlijk interieur- en stylingadvies. Klinkt deze hulp als geroepen? Kom dan tussen 12.00 en 16.00 uur naar Lucebertstraat 14 (tussen LampIdee en Bruynzeel Keukens). Neem zoveel mogelijk ideeën, wensen, plattegronden, kleuren en foto’s mee met betrekking tot jouw woonvraag.

Maak kans op interieuradvies, een klusteam of een wooncheque!

In de maand april staan ook de Facebook en Instagram pagina’s van Woonboulevard Spijkenisse in het teken van tips en tricks om jouw interieur op te frissen. Maak kans op een klusteam dat dat ene klusje komt uitvoeren wat al maanden ligt te wachten of win persoonlijk interieuradvies van Puur Goed Styling.

Heb je je oog laten vallen op een droomtafel of ander interieurstuk, dan kun je ook nog kans maken op een wooncheque ter waarde van € 250,-. Houd hiervoor onze social pagina’s goed in de gaten.

Vind de Gouden Eieren

Op tweede paasdag verstoppen we drie gouden eieren in de winkels op de woonboulevard. De drie gelukkige winnaars die ze alle drie vinden maken kans op een wooncheque ter waarde van € 100,-.

Hoe werkt het? Maak van alle drie de eieren een foto en stuur de foto’s uiterlijk 23 april naar info@woonboulevardspijkenisse.nl. De winnaar wordt in week 17 op Facebook en Instagram bekendgemaakt.

Bekijk alle actievoorwaarden hier.