Blauw in je interieur! - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
12.00 - 17.00 uur
Terug

Blauw in je interieur!

3 jaar geleden
De kleur blauw geeft verkoeling en rust. Geen wonder dat deze kleur het zo goed doet in de het interieur! Flexa heeft de blauwtint Denim Drift zelfs uitgeroepen tot dé kleur van 2017.

1. Blikvanger
Met kleur is de toon in je huis snel gezet. Ga voor een blikvanger in huis die de show steelt, zoals de retro donkerblauwe fauteuil Vita of de stoere ijsblauwe hoekbank Stuttgart in ribstof. Combineer ‘m met lekkere kussens en een zacht dekentje en jouw smaakvolle woonkamer is Pinterest-perfect!

2. Blauwe muren
Schilder een wandje in je woonkamer blauw. Ga voor een lichte grijs/blauwe kleur zoals denim drift, of als je iets meer gedurfds wil: ink blue. Je kunt verschillende soorten blauw mixen en matchen, zelfs in één kamer. Kies bijvoorbeeld voor een rustige, vergrijsd blauwe wand in combinatie met een vloerkleed met een grafisch design.

3. Match met geel
Wist je dat blauw heel goed combineert met goud en okergeel? Best gewaagd, maar o zo mooi! Okergeel is een warme kleur die de koelte van de blauwtint mooi compenseert. Heb je een donkerblauw item in je interieur? Voeg een accessoire in het okergeel of goud toe en voilà, een chic interieur in een handomdraai.

Bron: Leen Bakker
Deze inspiratie kun je o.a. vinden bij
Terug