Herfstinterieur

Nieuw seizoen, nieuw interieur!

De zomervakantie is voorbij en dat betekent dat er een nieuw seizoen voor de deur staat. De nieuwe collecties stromen binnen op Woonboulevard Spijkenisse. Dit zijn de interieurtrends 2022 die er uitspringen: 

Natuurlijk wonen!
Voor natuurlijk wonen zijn groene vingers geen pre, want met natuurlijke woonaccessoires en het gebruik van de juiste kleuren, kun je deze sfeer ook creëren. De aardetinten zoals chocoladebruin en karamel zorgen voor de juiste balans. Match het af met hout, touw, leer, beton of jute.

Leen Bakker

Organische vormen
Deze trend heb je hoogstwaarschijnlijk al veel voorbij zien komen op social media. De tijd van strakke hoeken en lijnen maakt plaats voor afgeronde hoeken. Meubels met organische vormen stralen zachtheid uit en dit is ook te herkennen aan de stoffen die voor ronde meubels worden gebruikt. Zachte, aaibare meubels zijn helemaal on-trend. Stoffen met een hoog knuffelgehalte, zoals teddy of bouclé zorgen bij het zien van deze meubels gelijk voor een warm gevoel. 

Interieurtip: een bank met ronde vormen maakt een ruimte zachter.

Henders and Hazel

Verduurzaming
Verduurzaming wordt anno 2022 een nog groter thema in het interieur. Denk bijvoorbeeld aan tapijt van gerecyclede visnetten, laminaat uit duurzaam beheerde bossen en PVC zonder schadelijke weekmakers; Carpetright is voortdurend op zoek naar manieren om onze impact op de aarde te verkleinen. Daarom introduceren ze bij Carpetright People and Planet: een handig duurzaamheidslabel, waarmee je in één oogopslag ziet dat dit de beste keuze is binnen hun ruime assortiment. De producten waarvoor dit geldt zijn zowel online als in de winkel voorzien van onderstaand label. Zo wordt het nog gemakkelijker om een mooie, duurzame vloer te kiezen.

Carpetright

Benieuwd naar de trendkleuren 2022? Kom dan snel eens langs op Woonboulevard Spijkenisse en laat je onderdompelen in de wereld van de nieuwste interieur- en woontrends.