Oktober Woonmaand stijlen

Laat je inspireren!

Interieur inspiratie voor de winter

De winter is aangebroken en dat betekent… donkere dagen! Maak het extra gezellig nu de dagen korter worden. Creëer gezelligheid in huis met kussens op de bank, sfeervolle kaarsen of een nieuwe eethoek om lekker te kunnen borrelen met vrienden?

De natuur naar binnen halen met een mix van natuurlijke kleuren zoals groen, beige, warme bruin- en roodtinten. Zo creëer sfeer in huis en warm interieur. Ook meubels met ronde vormen doorbreken de strakke lijnen en zorgen voor een organisch en vriendelijk karakter. Hierdoor krijgt je interieur een zachte uitstraling.

De kracht van warme accessoires
Om je interieur nog een stukje gezelliger te maken gaan we dit najaar veel kaarsen zien. Kaarsen voegen dankzij het warme licht wat ze uitstralen direct sfeer toe. We zien ze dan ook terug in verschillende vormen, kleuren en geuren. Je hebt ze vast al voorbij zien komen op Instagram of Pinterest; de gedraaide kaarsen. Naast de gedraaide kaarsen zien we ook de bubbel kaars steeds vaker voorbij komen. Ga je liever voor een strakker design dan zijn misschien de kaars kandelaars van Kwantum iets voor jou? Heb je geen inspiratie kom dan snel langs op Woonboulevard Spijkenisse. 

Kwantum

Gezelligheid kent geen tijd!
De eethoek is een belangrijke plek in huis. Het is een plek waar je samenkomt met familie en vrienden om gezellig te eten en te borrelen. Om deze reden is het goed om wat meer aandacht te besteden aan de inrichting ervan en hier extra gezelligheid aan toe te voegen. Het middelpunt van de eethoek is natuurlijk de eettafel. Je hebt allerlei vormen en maten. Een ronde eettafel wordt altijd als extra gezellig beschouwt omdat je iedereen aan kunt kijken. Maar je kunt natuurlijk ook een rechthoekige, vierkante of ovale tafel kiezen. Wat ook meteen veel sfeer geeft is een houten eettafel in een warme tint. 

Jysk

De kussens die jouw interieur veranderen
Verander je interieur in een handomdraai met een paar nieuwe sierkussens. Door deze kleine verandering creëer je direct een andere sfeer in huis. Waar je van de zomer misschien vrolijke gekleurde kussens op de bank of je bed had liggen. Het leuke van kussen is dat je er eindeloos mee kunt variëren en combineren. Kleur, vorm, grootte, patronen en materialen, je hebt bij sierkussens alle keus. Wil je nog meer inspiratie zien? Volg ons via Instagram en Facebook. Zo blijf je op de hoogte van de laatste trends en acties.