Logo Woonboulevard Spijkenisse
Door ruim 2.500 klanten beoordeeld met een 4,1
Cosy de winter door

Warm de winter door!

Houd het warm in huis!

Is jouw interieur al helemaal voorbereid op het najaar? Blijf ook deze winter warm met de fijnste accessoires die jouw interieur helemaal af maken! Of je nu gaat voor een kamer met kaarsen, een nieuw kleed op de vloer of een warme plaid – wij hebben de fijnste items alvast voor je verzameld. Lees hier de tips om je huis warm te houden!

Kaarsen
Kaarsen zorgen voor een gezellige sfeer in huis. Het effect van flikkerend kaarslicht kan je op geen enkele manier nabootsen! Nu de dagen weer donkerder en grauwer worden is het sfeerlicht wat deze mooie kaarsen verzorgen onmisbaar. 

Plaids
Warm, warmer, warmst! Wil je de verwarming nog even niet aanzetten? Een warme plaid is dé oplossing! Deze fijne dekentjes zien er niet alleen leuk uit als decoratie, ze zijn ook nog eens heerlijk om onder te kruipen. Ga voor een chique look met een effen plaid, extra decoratie met een plaid met een mooi patroon of een contrast met een gestructureerde plaid en houd het warm in huis.

Kussens
Of je nu hele nieuwe kussens in huis haalt of alleen de hoezen vervangt, het is tijd voor een refresh! Waar je in de zomer lichte en frisse kleuren in huis haalt, creëer je dit najaar warmte door verschillende texturen te combineren met diepe, donkere kleuren

Vloerkleden
Heb jij al een dik kleed op de vloer liggen? Nee? Zonde! Een zacht vloerkleed is niet alleen fijner om op te lopen, het zorgt er ook voor dat je de koude vloer niet hoeft aan te voelen! Ga ook hier weer voor rustige, diepe kleuren en wissel jouw favoriete texturen met elkaar af.