Advies-stylist-Spijkenisse-interieur

Tijdens de zomer moeten we vaak nog niet denken aan de donkere, natte herfstdagen. Toch heeft ook de herfst zijn charme, het is dé tijd van warmte en gezelligheid in huis. Pasteltinten en luchtige stoffen maken plaats voor warme tinten en zachte stoffen. Tijdens deze FONKELnieuwe Oktober Woonmaand vind je op de woonboulevard nieuwe collecties én lanceren we onze nieuwe website en huisstijl.

Oktober Woonmaand

Oktober staat bekend als woonmaand. Woonwinkels hebben plaatsgemaakt voor nieuwe collecties en de laatste trends. Met 24 winkels op Woonboulevard Spijkenisse is er volop inspiratie te vinden en kun je nieuwe ideeën opdoen voor jouw interieur. Op social media zullen we tijdens de FONKELnieuwe maand vele nieuwe items weggeven! Wil je meedoen met onze winacties? Volg ons dan op Instagram of Facebook!

Stijlvol logo

Deze maand lanceren we onze nieuwe huisstijl, daarom zijn ook het logo en de website vernieuwd. Voor onze nieuwe huisstijl hebben we ons laten inspireren door de trendkleuren van dit moment. Heb jij het logo al gespot?

Terracotta

Terracotta wordt al eeuwenlang gebruikt voor tegels en potten. Het staat bekend om de tijdloze warme uitstraling en rustieke charme. Die prachtige warme tint spreekt enorm aan en sluit heel goed aan bij de meeste interieurstijlen.

Okergeel

Okergeel is een mooie mix van geel en bruin. Het is een tint met energie en brengt een ruimte tot leven. De kleur behoort tot een aardekleur. Dit betekent dat je het heel mooi kunt combineren met andere aardetinten zoals bruin, beige en oranje.

IJsblauw

Blauw is de kleur van rust, koelte en klassieke luxe. Eén van de meest populaire blauw tinten, is ijsblauw. Deze lichtblauwe kleur kun je goed combineren met wit voor een extra frisse look of met zachtgrijs voor een wat stoerdere look.

Op social media delen we de hele maand oktober items uit in deze trendkleuren! Volg ons op Instagram of Facebook en blijf op de hoogte.

Bekijk hier de actievoorwaarden die van toepassing zijn op de winacties.

Laat je adviseren door Tamarliving!

Vind je het lastig om een kleurenpalet samen te stellen? Laat je dan adviseren door onze ambassadrice Nathalie van Tamarliving. Op woensdag 20 oktober van 14.00 – 16.00 uur is zij aanwezig bij Délifrance om je te helpen met de juiste kleurkeuze voor jouw interieur. Stuur Nathalie een bericht via Instagram of mail naar info@woonboulevardspijkenisse.nl om een afspraak te maken.

Blogs en Inspiratie van FONKELnieuwe Oktober Woonmaand