230795 Black Friday social 2023 Spijk_02CM_converted3 (5)

BIG Black Friday deals

Black Friday acties

De BIG BIGGER BIGGEST Black Friday deals vind je op Woonboulevard Spijkenisse! Houd de socials in de gaten en maak kans op een shoptegoed te besteden bij Woonboulevard Spijkenisse! 

Op de hoogte blijven van de beste Black Friday deals? Wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet:

Profiteer van Black Friday deals bij Auping Spijkenisse
Profiteer t/m 27 november van 20% korting op het gehele Auping assortiment*, inclusief de dekbed- en kussencollectie en de gehele bedtextielcollectie. Ja dat hoor je goed, scoor nu al je favoriete met voordeel. Bekijk de actie van Auping Spijkenisse.

*Auping Tone en de Revive producten zijn uitgesloten van de promotie.

Black Friday Deals bij Buitenhof Tuinmeubelen
Tijdens de Black Friday actie profiteer je de hele maand november van waanzinnige kortingen op showmodellen tot wel 60%! Scoor de loungeset waar je altijd al van hebt gedroomd, nu met korting. Bekijk hier de actie!

20% korting op het gehele assortiment bij Zon en Scherm
Van zonneschermen tot overkappingen, raamdecoratie en glaswanden, je scoort het allemaal met 20% korting bij Zon en Scherm. Het gehele assortiment met 20% korting, wie wilt dat nu niet. Lees hier meer over de actie!

Voordeel op voordeel bij X²O Badkamers
Profiteer van 50% korting op bijna het gehele assortiment t/m 30 november. Bovenop de 50% korting krijg je nog meer voordeel, namelijk:

€300 korting vanaf €3.500
€500 korting vanaf €5.500
€800 korting vanaf €8.500
€1.000 korting vanaf €10.000

En dat is nog niet alles… Zo krijg je bovenop alle korting nog eens een EXTRA 10% korting op de baden! Bekijk hier het assortiment.

Black Friday deals bij Henders & Hazel en Xooon
Profiteer t/m 27 november van de beste deals! Zo ontvang je bij nieuwe bestellingen 10% korting op de volgende aankoop. Scoor jouw favoriete meubels tot wel 70% korting! Bekijk hier de acties van Henders & Hazel en Xooon.

Profiteer van Black Friday deals bij Prominent
Profiteer van 3 keuzekortingen bij Prominent t/m 25 november:

– Tot €665,- (inruil)korting op stoelen en banken*
– 2e stoel of bank voor de halve prijs
– Tot 50% korting op jubileumsets**

*De stoelen hebben een vaste (inruil)korting van €665,-. Bij de banken geldt hoe hoger de prijs hoe hoger de korting tot maximaal €665,- korting.
**Uitgesloten zijn: fauteuils, outletmodellen en basics.

Volg ons op social media
Blijf dagelijks up-to-date van de beste Black Friday acties en maak kans op een waanzinnig shoptegoed via ons Instagram– en Facebook kanaal.