MicrosoftTeams-image (19)

Actievoorwaarden Summer Sale 2022

Spijkenisse, 18 juli 2022

De zomer is begonnen! Dat betekent: happy Summer Sale! Profiteer deze weken van hele hoge kortingen op Woonboulevard Spijkenisse. Al een tijdje op zoek naar nieuwe meubels, accessoires, een keuken of bed? Kom langs tijdens de Summer Sale en wie weet scoor je jouw favoriete items tegen geweldige prijzen!

Naast té gekke kortingen maak je deze zomer ook kans op toffe zomer items. Benieuwd wat je kan winnen, volg onze social media kanalen, check de deelname eisen en doe mee!

Deze acties worden je aangeboden door Woonboulevard Spijkenisse. Per product loopt de actie +- één week. De Summer Sale loopt tot en met 4 september.

Actievoorwaarden

De onderstaande actievoorwaarden zijn van toepassing op de genoemde prijs.

Deelnemers maken 6 weken lang kans op verschillende zomer items.

De gewonnen items moeten worden opgehaald bij de betreffende winkel.

De gewonnen items zijn niet inwisselbaar.

De deelnemer gaat door deelname aan de actie akkoord met het zich tot 31 december 2022 ten dienste te stellen voor publicitaire doelen.

Indien Woonboulevard Spijkenisse binnen vijf werkdagen geen contact heeft kunnen leggen met de beoogde winnaar met gebruikmaking van Instagram DM of de winnaar niet in staat is om het product bij de betreffende winkel op te halen, heeft Woonboulevard Spijkenisse het recht de prijs voor diegene te laten vervallen en een nieuwe winnaar aan te wijzen conform deze voorwaarden.

De ingezonden gegevens worden geacht te zijn ingediend door de gemachtigde houder van het opgegeven
e-mailadres en telefoonnummer.

Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn bij aanvang van de actie.

Woonboulevard Spijkenisse behoudt zich het recht voor om in geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de uitslag deelnemers uit te sluiten.

Woonboulevard Spijkenisse handelt naar de gedragscode promotionele kansspelen. Medewerkers van (winkels op) Woonboulevard Spijkenisse en personen die betrokken zijn bij de actie zijn uitgesloten van deelname.

Deelnemers aan de actie gaan automatisch akkoord met de hierboven gestelde voorwaarden.

Woonboulevard Spijkenisse kan niet aansprakelijk worden gesteld voor welke schade of ongemak dan ook, voortvloeiend uit deze actie.

Woonboulevard Spijkenisse behoudt zich het recht voor de voorwaarden van deze actie op ieder moment te wijzigen. Wijzigingen, prijzen en drukfouten voorbehouden.