shutterstock_1920245534

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden Ga erop uitjes

Spijkenisse, 1 oktober 2023

Ga erop uitjes

Maak kans op lokale uitjes!

Van zondag 1 oktober tot en met donderdag 30 november 2023 ontvang je op Woonboulevard Spijkenisse bij elke aankoop een actiekaart met een unieke code. Deze unieke code kan op www.woonboulevardspijkenisse.nl/actiecode worden geactiveerd. Daarnaast vul je hier je naam, e-mailadres, telefoonnummer en adresgegevens in. Op deze manier maak je kans op een van de vele prijzen; kaartjes voor uitjes bij jou in de buurt. Je ziet na het invullen van de actiecode meteen of je gewonnen hebt.

Bij deelname schrijf je je automatisch in voor de e-mailnieuwsbrief van Woonboulevard Spijkenisse.
Deze actie wordt je aangeboden door de winkeliers van Woonboulevard Spijkenisse en is geldig van
1 oktober tot en met 30 november 2023. De actiecodes dienen binnen deze periode ingevuld te
worden om kans te kunnen maken op prijzen.

Actievoorwaarden

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de genoemde prijs.

Deelnemers maken kans op diverse kaartjes voor lokale uitjes. De kaartjes zijn niet inwisselbaar voor contanten of overdraagbaar aan derden.

Woonboulevard Spijkenisse kan niet aansprakelijk worden gesteld voor welke schade of ongemak dan ook, voortvloeiend uit deze actie. Woonboulevard Spijkenisse behoudt zich het recht de voorwaarden van deze actie op welk moment dan ook te wijzigen. Wijzigingen, prijzen en drukfouten voorbehouden. Woonboulevard Spijkenisse heeft geen invloed op de vervaldatum van het verzilveren van de toegangskaartjes.

De deelnemers gaan door deelname aan de actie akkoord met het zich tot 1 december 2024 ten dienste te stellen voor publicitaire doelen.

De winnaars via de actiekaarten ontvangen per e-mail bericht van de uitslag. Indien Woonboulevard Spijkenisse binnen vijf werkdagen geen contact per e-mail heeft kunnen leggen met de beoogde winnaar met gebruikmaking van het door de deelnemer opgegeven e-mailadres, heeft Woonboulevard Spijkenisse het recht de prijs voor diegene te laten vervallen en een nieuwe winnaar aan te wijzen conform deze voorwaarden. De ingezonden gegevens worden geacht te zijn ingediend door de gemachtigde houder van het opgegeven e-mailadres.

De winnaars via social media ontvangen via het desbetreffende social mediakanaal bericht van de uitslag. Hieruit volgt een registratie van contactgegevens. Dit betreft je naam, e-mailadres, telefoonnummer en adresgegevens. Indien Woonboulevard Spijkenisse binnen vijf werkdagen geen contact per het desbetreffende social mediakanaal heeft kunnen leggen met de beoogde winnaar met gebruikmaking van het deelnemende social media-account, heeft Woonboulevard Spijkenisse het recht de prijs voor diegene te laten vervallen en een nieuwe winnaar aan te wijzen conform deze voorwaarden. De ingezonden gegevens worden geacht te zijn ingediend door de gemachtigde houder van het deelnemende social media-account.

Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn bij aanvang van de actie (1 oktober 2023).

Woonboulevard Spijkenisse heeft het recht om in geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van
de uitslag deelnemers uit te sluiten.

Medewerkers van (winkels op) Woonboulevard Spijkenisse en personen die betrokken zijn bij de actie
zijn uitgesloten van deelname.

Deelnemers aan de actie gaan automatisch akkoord met de hierboven gestelde voorwaarden.