Stijlvol Pasen vieren - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
10:00 - 17:00 uur
Terug

Stijlvol Pasen vieren

4 maanden geleden

Pasen komt er weer aan! En dat betekent gezelligheid, een paasontbijt met het gezin en paaseieren zoeken in de tuin. Een mooi moment om het binnen extra sfeervol te maken met de leukste paasdecoratie. We geven je inspiratie om er feestelijke dagen van te maken!

Aan tafel!

Wat is Pasen zonder paasbrunch? Tijd met elkaar maak je extra gezellig met een mooi gedekte tafel. Ga voor servies in pasteltinten, niet alleen leuk tijdens de Pasen, hier kun je het hele seizoen van genieten. Hou je niet zo van gekleurd servies? Breng dan wat kleur toe door middel van accessoires, zoals servetten en kaarsen. De tafel maak je af met bloemen. Denk aan een krans, tulpen in wit en lichtgeel, of Blauwe druifjes.

Creatief met paastakken

Paastakken zijn onmisbaar in een fris voorjaarshuis. Haal een grote tak uit de tuin, bezoek de woonboulevard voor een mooie vaas en decoratie, en je kunt aan de slag! Versier de takken met eieren in pastelkleuren, houten hangertjes, vogeltjes en veren. Met een paastak creëer je binnen no-time een gezellige paassfeer!

Inspiratie via Pinterest

We wensen je alvast een hele fijne Pasen! De winkels op Woonboulevard Spijkenisse zijn open op afspraak en voor Click & Collect! Bezoek de website van de winkelier om een afspraak te maken voor jouw bezoek. Meer weten over deze aanpak? Lees hier hoe de winkeliers omgaan met de maatregelen.

Volg ons op Facebooken Instagram ​om op de hoogte te blijven van trends, nieuwe collecties en acties.

Terug