Hallo lente! 🌸 - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
10:00 - 17:00 uur
Terug

Hallo lente! 🌸

4 maanden geleden

De dagen worden langer, de zon schijnt weer wat vaker en alle bloemen en planten komen tot bloei. De lente is vandaag officieel begonnen en dus is het tijd om je huis een flinke opfrisbeurt te geven! Hoe zit het met jouw lente-kriebels? Is je interieur al klaar voor het nieuwe seizoen? Zo niet, geen zorgen! We geven je tips om op een eenvoudige manier de lente in huis te halen.

 

1. Voorjaars vibe

Bij de lente denken we direct aan verse, kleurrijke bloemen. Doe jezelf een mooi veldboeket cadeau en zet de bloemen in stijlvolle vazen. Binnen no-time is jouw huis opgefleurd. 

Diverse vazen, Henders & Hazel.

2. Een zacht kleurenpalet 

Lila, appeltjesgroen, perzik en zonnig geel: pastel kleuren zijn onmisbaar in de lente. Begin bij de accessoires, zoals kussens of romantisch servies. Combineer verschillende pastellen voor een vrolijk en speels effect.

 

3. Ruik het voorjaar

De lente in huis halen doe je niet alleen met een mooi interieur. Een fijne geur in huis is minstens zo belangrijk. Op de woonboulevard vind je genoeg geurkaarsen die ruiken naar de lente. Wat dacht je van witte bloemen, een vleugje citroen en verfrissende watermeloen? Ideaal voor het voorjaar!

Geurkaars Wild Flower, €4,50. Kwantum 

 

4. Tijd voor een grote schoonmaak!

Steek de handen uit de mouwen en begin met opruimen en schoonmaken. Niets fijner dan wakker worden in een opgeruimde omgeving en de frisse lentelucht door het huis. Dikke coltruien mogen opgeborgen worden en maken plaats voor voorjaarskleding. Opbergruimte nodig? Met een extra kledingrek, manden en dozen kun je op een stijlvolle manier opbergen.

Kledingrek LYNGDAL, €35,-. JYSK

Zin om de slag te gaan? De winkels op Woonboulevard Spijkenisse zijn open op afspraak en voor Click & Collect! Bezoek de website van de winkelier om een afspraak te maken voor jouw bezoek. Meer weten over deze aanpak? Lees hier hoe de winkeliers omgaan met de maatregelen.

Volg ons op Facebooken Instagram ​om op de hoogte te blijven van trends, nieuwe collecties en acties.

Terug