Zo vier je Valentijnsdag thuis - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
10:00 - 17:00 uur
Terug

Zo vier je Valentijnsdag thuis

5 maanden geleden

Dit jaar vieren we Valentijnsdag net iets anders dan andere jaren, maar dat betekent niet dat het minder speciaal hoeft te zijn. Bij Woonboulevard Spijkenisse hebben we alle middelen om er een romantische dag van te maken. Hoe verras jij je valentijn? Wij geven tips!

Begin de dag goed met een ontbijtje (op bed)

Wat is er fijner dan de dag beginnen met een goed en lekker ontbijt? Verras jouw Valentijn dit jaar met een Valentijnsontbijt van Délifrance. Het ontbijt bestaat uit verschillende Franse specialiteiten; denk aan een croissant, jus d’orange en bonbons. Beter kan jullie dag niet beginnen!

€25,- per persoon. Bestellen kan tot 12 februari via 0181375199 of spijkenisse@delifrancerestaurants.nl. Ze komen op 14 februari tussen 8.30 uur en 10.00 uur aan je deur.

Een mooi gedekte tafel

Jouw Valentijnsontbijt wordt nog specialer met een mooi gedekte tafel. Ga voor servies in romantische kleuren. Wil je met weinig verandering toch iets anders op tafel? Met slechts één bord in een andere kleur of met een dessin heb je al veel effect. Voeg voor een luxe uitstraling goudkleurig bestek toe. Bon Appétit!

Divers servies, Kwantum.

Liefde gaat door de maag

Een romantisch diner mag op deze dag niet ontbreken. Verras jouw partner met een heerlijke Valentijnsbox van Watertuin Spijkenisse. Ze hebben verschillende boxen samengesteld met heel veel verschillende gerechten, van carpaccio tot sushi en cheesecake. Meer weten? De menu’s bekijk je hier.

Een romantische date op de bank

Met de juiste sfeer en de juiste voorbereiding kun je het thuis ook heel gezellig maken. Maak je interieur romantisch met mooie kussens en sfeervolle kaarsen. Muziek aan, een glas bubbels erbij en jullie date night wordt een succes!

Diverse accessoires van Rivièra Maison, Lodgelife.

Valentijnsdag kun je dus ook heel goed thuis vieren. Geef elkaar wat extra aandacht op de dag van de liefde en geniet van jullie quality-time. Fijne Valentijnsdag!

De winkels op Woonboulevard Spijkenisse mogen weer open voor click & collect! Dit betekent dat je (op afspraak) online bestellingen kunt ophalen voor de deur van de winkel. Bij sommige winkels is het zelfs mogelijk een digitale óf afspraak aan huis in te plannen. Heb je vragen over deze werkwijzen? Neem dan contact op met de winkelier.

Volg ons op Facebook​ en Instagram ​om op de hoogte te blijven van trends, nieuwe collecties en acties.

Terug