Een knettergekke kerst - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
Tijdelijk gesloten
Terug

Een knettergekke kerst

1 maand geleden

Wat is kerst zonder kerstboom? Met een mooie boom haal je echt het kerstgevoel in huis. Dit jaar kunnen we om 1 trend niet meer heen: de funky kerstballen. Denk aan uitbundig veel glitters, felle kleuren en opvallende ornamenten. We vervangen less is more door more is more.

 

Kleur kleur en nog meer kleur!

Deze kerst mag alles! Tegenwoordig vind je overal veel kleurrijke kerstballen. Van avocado’s tot alpaca’s en stukken taart. Niks is te gek. Combineer verschillende kleuren en ga op zoek naar kerstballen die bij jou passen. Denk aan een voetbal, een wandelschoen of een fles wijn. Op deze manier maak je jouw boom heel persoonlijk.

Diverse kerstballen, Leen Bakker.

 

Kerst ornamenten als accessoires

Hou je wel van de opvallende ornamenten maar wil je jouw boom liever rustig houden? Ga dan voor een lichte basiskleur zoals wit of lichtroze en vul het aan met een aantal ornamenten. Ook leuk: ornamenten voor het raam! Hang bijvoorbeeld lange linten aan je gordijnroedel waar je de ornamenten aan kunt bevestigen. 

Diverse kerstaccessoires, JYSK.

 

Cadeau tip: De kerst ornamenten zijn ook heel leuk om cadeau te geven. Leg voor ieder familielid een persoonlijk exemplaar onder de boom.

 

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van trends, nieuwe collecties en acties. De woonwinkels op Woonboulevard Spijkenisse zijn open, maar vanwege het coronavirus hanteren we wel extra maatregelen om gezond te blijven. ​Daarbij volgen we de richtlijnen van het RIVM. ​​Klik hier​​ ​voor meer informatie over de maatregelen en welke winkels er open zijn.

Terug