Zo creëer je een heerlijke staycation! - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
09:30 - 18:00 uur
Terug

Zo creëer je een heerlijke staycation!

12 maanden geleden

Op vakantie gaan, we houden ervan. Dit jaar is het de vraag of we wel kunnen én of je het zelf aandurft. Zie je dit als een grote teleurstelling? We halen de vakantie dit jaar gewoon naar ons toe, dus dat hoeft helemaal niet! Met wat tips doet jouw huis je straks verrassend veel denken aan jouw favoriete vakantieplek. Aloha! Hello! Bonjour!

Hotelgevoel in je eigen slaapkamer

Als we aan vakantie denken, dromen we weg naar die heerlijke luxe hotelkamer. Donzen dekbed, perfect gestreken overtrekken en een oase van rust. Dat kunnen we thuis ook realiseren! Bij een hoteluitstraling speelt het bed de hoofdrol, dit is de eyecatcher van de ruimte. Werk bij het opmaken van je bed in lagen, zet bijvoorbeeld ​twee hoofdkussens rechtop neer tegen het hoofdeinde en leg daar dan weer twee kleinere kussens tegenaan, het liefst in een andere kleur dan de hoofdkussens. Aan het einde van het bed kun je nog een mooie sprei leggen om het helemaal af te maken. In een hotelkamer zien we ook vaak gouden accessoires, dit geeft de ruimte een chique effect. Denk hierbij aan een gouden spiegel, lamp en fotolijsten. ​Zorg verder voor een opgeruimde kamer, zo vind je de rust en ontspanning die je op vakantie ook hebt.

Boxspring Royal Metropolis, Swiss Sense. €2.785,-

Summer vibes

Zomerse sferen betekent: veel buiten zijn. En waar kun je nu beter relaxen dan in de tuin? Items van bamboe en rotan geven al echt een zomerse touch aan jouw eigen balkon of tuin. Ga voor houten meubels, kleurrijke kussens en een trendy buitenkleed. ​Een vloerkleed is praktisch en voegt sfeer toe aan je interieur. Dat geldt voor binnen, maar ook zeker voor buiten! ​Maak het helemaal af met een witte parasol. De combinatie tussen wit en kleurrijk doet het goed om het vakantiegevoel naar boven te halen. Hang nog wat lichtjes op, zo kun je tot in de late avonduren met elkaar genieten. Wat zomerse muziek op de achtergrond en voilá!

Diverse producten, Leen Bakker.

Open je thuisrestaurant

Smaken en geuren kunnen een echt vakantiegevoel naar boven halen. Het kan je doen herinneren aan dat restaurant op die bijzondere plek of dat buitengewoon lekkere gerecht. Haal die internationale roots naar je toe! Creëer een thuisrestaurant in jouw eigen achtertuin. Hoe je dit doet? De key is een prachtige gedekte eettafel. Begin bij een restaurantwaardig tafelkleed of placemats. Zo komen de borden, kristallen glazen en het bestek goed naar voren. Een tip is om voor pastelkleurige of witte borden te gaan. Om het echt af te maken voeg je nog romantische verlichting en vaasjes met droogbloemen toe. De tafel is zo helemaal klaar voor jouw favoriete buitenlandse gerechten. Of je nu gaat voor ontbijt, lunch of diner.

Divers serviesgoed ‘Catch of the day’, LodgeLife.

Hebben we je kunnen inspireren? Met onze tips kun je gaan genieten van het thuis zijn en je eigen omgeving. Kom gezellig een dagje woonshoppen op Woonboulevard Spijkenisse en scoor de leukste zomerse items. Ook de horeca is weer open voor een hapje en een drankje. We wensen je een hele fijne vakantie in eigen land!

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van trends, nieuwe collecties en acties. De woonwinkels op Woonboulevard Spijkenisse zijn open, maar vanwege het coronavirus hanteren we wel extra maatregelen om gezond te blijven. ​Daarbij volgen we de richtlijnen van het RIVM. ​​Klik hier​​ ​voor meer informatie over de maatregelen en welke winkels er open zijn.

Terug