Zo maak je van je badkamer een thuisspa - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
10:00 - 17:00 uur
Terug

Zo maak je van je badkamer een thuisspa

1 jaar geleden

Wanneer was de laatste keer dat je wat tijd voor jezelf genomen hebt? Niet alleen in een wellnessresort kun je tot rust komen. Tover je eigen badkamer om tot een echte thuisspa voor je eigen feel good moment. Hoe je dit doet? Lees hier onze tips!

Begin met de basis

In veel wellnessresorts wordt gebruik gemaakt van glanzende tegels, dit zorgt voor een luxe uitstraling en door de weerspiegeling van licht lijkt de ruimte groter. Dé trend van dit moment zijn tegels in pasteltinten. De zachte kleuren zorgen voor een ontspannen sfeer in de badkamer. Ook erg leuk om te combineren met patronen, denk aan een klassiek visgraatpatroon. Kies daarnaast voor een badkamermeubel met ruime opberglades, zodat er zoveel mogelijk spullen uit het zicht zijn. Dat brengt rust en overzicht in jouw thuisspa. 

Diverse tegels, Wooning.

Het ultieme spa-moment

Voor een make-over van je bestaande badkamer maak je met wat kleine veranderingen een luxueuze sfeer. Die luxe sfeer creëer je door je te omringen met mooie, stijlvolle accessoires. Niet voor niets zien we marmer en goud steeds vaker terug in chique interieurs. Deze kleuren staan voor pure luxe! Voeg bijvoorbeeld een gouden spiegel, marmeren badkameraccessoires en een aantal zachte katoenen badlakens toe, en je waant je in een vijfsterrenhotel…

Badkameraccessoires, JYSK.

Luxe hotelgevoel 

Een essentieel onderdeel van de thuisspa: het bad. Heerlijk wegdromen met wat muziek op de achtergrond en een goed boek. Optimaal genieten doe je met een vrijstaand bad. Beschikt jouw badkamer niet over zoveel ruimte? Ook met een tropische regenbui kun je heerlijk relaxen. Vervang je oude douchekop voor een regendouche, zo creëer je direct een luxe hotelgevoel. Deze zijn o.a. te koop bij Gamma, Wooning en Sani-dump. 

Vrijstaand bad, Sani-dump.

Of je nu een grote of kleine badkamer hebt, met eenheid en de juiste accessoires kun je een rustgevende en luxe uitstraling creëren. Niets zo fijn als een avondje genieten in je eigen mini-spa. 

 

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van trends, nieuwe collecties en acties.

De woonwinkels op Woonboulevard Spijkenisse zijn open, maar vanwege het coronavirus hanteren we wel extra maatregelen om gezond te blijven. ​Daarbij volgen we de richtlijnen van het RIVM. ​​Klik hier​​ ​voor meer informatie over de maatregelen en welke winkels er open zijn.

Terug