3 tips ​voor het inrichten van je thuiswerkplek - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
Tijdelijk gesloten
Terug

3 tips ​voor het inrichten van je thuiswerkplek

10 maanden geleden

Niet iedereen heeft een professionele thuiswerkplek, maar ook in een kleine ruimte kun je al snel een hoek in huis inrichten tot een fijne werkplek. Het gemis van je collega’s maak je goed door jouw home office zo mooi mogelijk te maken. Met deze tips kom je comfortabel en productief jouw werkdag door!

 

1. Opgeruimd aan het werk

Een berg rommel om je heen zorgt voor veel afleiding. ​Meer rust op je werkplek betekent meer rust in je hoofd. Met mooie opbergdozen of een klein opbergkastje ziet je werkplek er binnen no-time strak uit.

Kast Rezzo Grijs, Kwantum. Nu voor €85,-

 

2. Houd privé en werk gescheiden

Niet iedereen heeft de luxe van een extra kamer in huis. Het is wel belangrijk om een aparte hoek in huis te maken waar je rustig aan het werk kunt. Je kunt jouw werkplek bijvoorbeeld afscheiden met grote planten of een wandrek.

Wandrek TRAPPEDAL, JYSK. €99,-

 

3. Maak je werkplek comfortabel

Wanneer je huis als kantoor dient, wil je wel productief blijven. Alleen een bank is dan niet wat je nodig hebt. Een lange werkdag vraagt om comfortabel meubilair. Zorg ervoor dat je recht voor je computer of laptop zit, zo voorkom je lichamelijke klachten.

Bureau Julius, Leen Bakker. Nu voor €191,20

 

Een goede werkplek is het halve werk. Succes met het inrichten! Volg ons op ​Facebook​ en Instagram​ om op de hoogte te blijven van de laatste trends, nieuwe collecties en acties.

 

De woonwinkels op Woonboulevard Spijkenisse zijn open, maar ​vanwege het coronavirus hanteren we wel extra maatregelen om gezond te blijven​. ​We volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.​ ​Klik hier voor meer informatie over de maatregelen en welke winkels er open zijn.

Terug