Update omtrent het coronavirus - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
09.30 - 21.00 uur
Terug

Update omtrent het coronavirus

7 maanden geleden

Het zijn uitdagende tijden, voor iedereen. We begrijpen uiteraard jouw zorgen met betrekking tot COVID-19 (het coronavirus). De veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers in de winkels staan zoals altijd voorop bij Woonboulevard Spijkenisse.

Uiteraard volgen we de adviezen van het RIVM en willen we benadrukken dat een goede hygiëne belangrijk is om de verspreiding van dit virus te beperken. Ook het bewaren van 1,5 meter afstand van elkaar draagt hieraan bij.

Vanuit de Nederlandse overheid zijn de maatregelen verder aangescherpt. Zo is er onder andere besloten dat cafés en restaurants binnen maximaal 100 gasten ontvangen, op basis van reservering en na een checkgesprek. In alle gevallen moeten mensen 1,5 meter afstand van elkaar houden, behalve mensen die behoren tot een huishouden. Dit geldt ook voor de eet- en drinkgelegenheden op Woonboulevard Spijkenisse; Watertuin en Délifrance.

Verder zijn de woonwinkels op Woonboulevard Spijkenisse open. Het complete overzicht van de winkels vind je hier. Op de winkelpagina’s staan alle actuele openingstijden en contactgegevens.

Blijf ons volgen via de website of onze social media kanalen voor eventuele updates!

Terug