Alle Summer Sale acties op een rij! - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
09.30 - 18.00 uur
Terug

Alle Summer Sale acties op een rij!

1 jaar geleden

De Summer Sale is losgebarsten op Woonboulevard Spijkenisse! Wil jij profiteren van mooie aanbiedingen en leuke kortingen? Dit is je kans! Wij zetten alle acties hieronder op een rijtje.

Waar wacht je nog op? Kom langs en leef je uit!

Carpetright
De Finale SALE is aangebroken bij Carpetright! Profiteer t/m zondag 18 augustus van 10% extra korting, bovenop heel veel SALE aanbiedingen! Een nieuwe vloer kopen is nu wel heel voordelig! Laat je inspireren en adviseren bij de Carpetright winkel op Woonboulevard Spijkenisse en geniet naast je zomervakantie van een zonnige mini make-over bij jou thuis.

Buitenhof Tuinmeubelen
Het weer is heerlijk, de zon schijnt veel. Het is tijd om te gaan genieten in een mooie loungeset of om samen met familie te gaan dineren in je eigen tuin. Heb je nog geen goede tuin- of loungeset? Dan helpen wij van BuitenHof Tuinmeubelen je graag. Wij garanderen je hoge kwaliteit tuinmeubelen die je zelf kunt samenstellen. Daarnaast ontvang je tot wel 50% korting, dat is de SummerSale bij BuitenHof Tuinmeubelen.

GAMMA
Zomervakantie, alle tijd om flinke klussen aan te pakken! Deze week maar liefst 27 spetterende aanbiedingen voor alles in en om je huis. Profiteer nu alle mooie aanbiedingen tijdens de Summer Sale op Woonboulevard Spijkenisse.

Keuken Kampioen
Bij Keuken Kampioen profiteer je nu van de Keuken Kampioen Divisie aftrap actie. Zo ontvang je bij aankoop van je keuken een Samsung Q-LED TV t.w.v. € 1.199,- cadeau. Profiteren van deze geweldige actie doe je tot en met zondag 25 augustus.

Swiss Sense
Profiteer van zomerse acties tijdens de Summer Sale bij Swiss Sense. Ontdek alle speciale kortingen en maak kennis met het uitgebreide assortiment!

Keuken Concurrent
Showroomkeukens van KeukenConcurrent maken regelmatig plaats voor nieuwe keukenopstellingen. Wij willen immers de nieuwste trends op het gebied van keukens laten zien en dat betekent dat wij af en toe onze collectie showroomkeukens wisselen. En dat is goed nieuws voor u, want zo kunt u een complete budget keuken uit onze showroom kiezen! Onze vorige collectie showroomkeukens wordt na de wisseling namelijk voor een bodemprijs aangeboden. Hierbij geven wij kortingen tot wel 70%.

Rofra Home
Profiteer deze zomer van Summer Sale bij Rofra Home! Nieuwe items nú extra voordelig en ook nog eens gratis bij je thuis! Wees er snel bij want bij sommige items is een beperkte voorraad beschikbaar. In onze woonwinkels hebben we deze zomer ook leuke aanbiedingen. Vraag onze winkelmedewerker naar de lopende acties!

Prominent
Lekker zitten wordt nog voordeliger met de leeftijdskorting van Prominent! Bent u op zoek naar een perfect zittende stoel of bank helemaal aangepast naar uw wensen? Profiteer van € 7,50 korting per levensjaar bij aankoop van een relaxstoel, sta-op stoel of bank, koopt u 2 artikelen (relaxstoel en een bank)? Dan ontvangt u € 15,- per levensjaar én bij 3 artikelen maar liefst € 22,50 per levensjaar!

Baby-Dump
Baby op komst? De perfecte tijd om de kinderkamer in te richten! Geniet nu van verschillende mooie aanbiedingen van Baby-Dump op Woonboulevard Spijkenisse.

 

Pronto Wonen
Wanneer je op zoek bent naar goedkope meubelen van uitstekende kwaliteit zit je goed bij de showroomsale van Pronto Wonen. Bespaar op de inrichting van je woonkamer, keuken of slaapkamer met de extra kortingen op showroommodellen! Kom snel een kijkje nemen op Woonboulevard Spijkenisse.

Leen Bakker
Op zoek naar een nieuw bed, een nieuwe kledingkast of een nieuwe bank? Bij Leen Bakker scoor je ze nu voor een mooi prijsje. Kom snel een kijkje nemen op Woonboulevard Spijkenisse!

Kwantum
Het is nu of nooit bij Kwantum! Scoor alles voor in huis, de kortingen lopen op tot wel 50% korting!

JYSK
Gek op Scandinavisch interieur? Bij JYSK loopt de korting wel op tot 60%! Scoor alles voor in jouw huis voor een fijn prijsje!

Beter Bed
Heb je nieuwe matrassen nodig? Bij Beter Bed krijg je de 2e gratis! De actie geldt op het pocketveermatras Silver Pocket Deluxe Foam. Sla je slag tijdens de Summer Sale!

Henders & Hazel
De Summer Sale is ook bij Henders & Hazel aan de gang! Shop nu de mooiste meubels voor een afgeprijsde prijs. Kom snel een kijkje nemen op Woonboulevard Spijkenisse!

LodgeLife
De SALE is weer begonnen! Shop nu de leukste zomer items van Rivièra Maison met 30% tot 50% korting! Maak je interieur helemaal klaar voor de zomer met de mooiste meubelen en accessoires van Rivièra Maison.

Roobol
Profiteer van de RoobolDeal: 15% korting alle duurzame gordijnstoffen! Kom snel een keer langs de winkel om alle stoffen te bekijken en sla je slag!

 

 

Terug