Alle Summer Sale acties op een rij! - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Terug

Alle Summer Sale acties op een rij!

2 weken geleden

De Summer Sale is losgebarsten op Woonboulevard Spijkenisse! Wil jij profiteren van mooie aanbiedingen en leuke kortingen? Dit is je kans! Wij zetten alle acties hieronder op een rijtje.

Waar wacht je nog op? Kom langs en leef je uit!

Carpetright
Het is Zomer Sale bij Carpetright! Dat betekent dat vanaf maandag 24 juni 2019 de kortingen bij ons oplopen tot maar liefst 50%! En dat op heel veel vloeren en raamdecoratie in iedere productgroep en stijl. Bovendien profiteer je tijdens onze Zomer Sale van 20% korting op traprenovatie. Laat je inspireren en adviseren bij de Carpetright winkel op Woonboulevard Spijkenisse en geniet naast je zomervakantie van een zonnige mini make-over bij jou thuis.

Buitenhof Tuinmeubelen
Het weer is heerlijk, de zon schijnt veel. Het is tijd om te gaan genieten in een mooie loungeset of om samen met familie te gaan dineren in je eigen tuin. Heb je nog geen goede tuin- of loungeset? Dan helpen wij van BuitenHof Tuinmeubelen je graag. Wij garanderen je hoge kwaliteit tuinmeubelen die je zelf kunt samenstellen. Daarnaast ontvang je tot wel 50% korting, dat is de SummerSale bij BuitenHof Tuinmeubelen.

GAMMA
Zomervakantie, alle tijd om flinke klussen aan te pakken! Deze week is de badkamer aan de beurt. En dan niet even een nieuwe kraan, maar meteen een compleet nieuwe badkamermeubels! Profiteer nu van mooie aanbiedingen tijdens de Summer Sale.

Keuken Kampioen
Deze zomer profiteer je van heel veel voordeel bij de nummer 1 van Nederland! Bij Keuken Kampioen ben je zeker van een zomerse korting van 40% op al onze keukens*! Je profiteert van zomers voordeel tot en met zondag 4 augustus 2019. Zo heb je alle tijd om een afspraak te plannen tijdens of na jouw vakantie.

Bruynzeel Keukens
Jouw prachtige nieuwe keuken maak je helemaal compleet met een mooie, functionele apparatenset van ATAG. Dat kan deze maand met extra voordeel bij Bruynzeel Keukens! We hebben nu een mooie actie lopen in samenwerking met ATAG. Je krijgt namelijk bij aanschaf van jouw nieuwe keuken € 500,-  voordeel wanneer je 3 apparaten van ATAG aanschaft. Daarnaast krijg je bovenop dit voordeel ook nog eens 10 jaar garantie!

Swiss Sense
Profiteer van zomerse acties tijdens de Summer Sale bij Swiss Sense. Ontdek alle speciale kortingen en maak kennis met het uitgebreide assortiment!

Keuken Concurrent
Showroomkeukens van KeukenConcurrent maken regelmatig plaats voor nieuwe keukenopstellingen. Wij willen immers de nieuwste trends op het gebied van keukens laten zien en dat betekent dat wij af en toe onze collectie showroomkeukens wisselen. En dat is goed nieuws voor u, want zo kunt u een complete budget keuken uit onze showroom kiezen! Onze vorige collectie showroomkeukens wordt na de wisseling namelijk voor een bodemprijs aangeboden. Hierbij geven wij kortingen tot wel 70%.

Rofra Home
Profiteer deze zomer van Summer Sale bij Rofra Home! Nieuwe items nú extra voordelig en ook nog eens gratis bij je thuis! Wees er snel bij want bij sommige items is een beperkte voorraad beschikbaar. In onze woonwinkels hebben we deze zomer ook leuke aanbiedingen. Vraag onze winkelmedewerker naar de lopende acties!

Prominent
Wij willen graag dat iedereen comfortabel en beweeglijk zit. Ruil nu je oude stoel of bank in en ontvang 500,- euro inruilkorting op je nieuwe Prominent meubel!

Baby-Dump
Baby op komst? De perfecte tijd om de kinderkamer in te richten! Geniet nu van verschillende mooie aanbiedingen tijdens de Summer Sale van Baby-Dump op Woonboulevard Spijkenisse.

 

Pronto Wonen
Wanneer je op zoek bent naar goedkope meubelen van uitstekende kwaliteit zit je goed bij de showroomsale van Pronto Wonen. Bespaar op de inrichting van je woonkamer, keuken of slaapkamer met de extra kortingen op showroommodellen! Kom snel een kijkje nemen op Woonboulevard Spijkenisse.

Leen Bakker
De Summer Sale is ook bij Leen Bakker in volle gang! Profiteer nu van kortingen tot 70% op meer dan 1.500 artikelen.

Kwantum
Het is nu of nooit bij Kwantum! Scoor alles voor in huis, de kortingen lopen op tot wel 50% korting!

JYSK
Gedurende deze week shop je het tuinassortiment van JYSK tegen lage prijzen. JYSK heeft altijd een goede aanbieding op tuinsets, tuintafels, tuinstoelen, loungesets en tuinbanken. Ontspannen in je eigen tuin was nog nooit zo makkelijk en voordelig!

Beter Bed
Heb je nieuwe matrassen nodig? Bij Beter Bed krijg je de 2e gratis! De actie geldt op veel pocketveermatrassen en op diverse matrassen van koudschuim, traagschuim en latex. Kies je voor ondersteunde pocketvering, ventilerend koudschuim, drukverlagend traagschuim of veerkrachtig latex?

Henders & Hazel
De Summer Sale is ook bij Henders & Hazel aan de gang! Shop nu de mooiste meubels voor een afgeprijsde prijs. Kom snel een kijkje nemen op Woonboulevard Spijkenisse!

LodgeLife
De SALE is weer begonnen! Shop nu de leukste zomer items van Rivièra Maison met 30% tot 50% korting! Maak je interieur helemaal klaar voor de zomer met de mooiste meubelen en accessoires van Rivièra Maison.

Roobol
Profiteer van de RoobolDeal: de allerlaagste prijs voor topkwaliteit vloeren. Profiteer nu van 15% korting op heel veel laminaatvloeren! De actie is geldig t/m 20 juli 2019.

 

 

Terug