Ga back to basic met deze interieurtips! - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
09.30 - 18.00 uur
Terug

Ga back to basic met deze interieurtips!

1 jaar geleden
Woonboulevard Spijkenisse basis interieur tips back to basic vintage

Less is more. Ga back to basic anno 2019: een interieur dat bestaat uit een mix van aardse kleuren en materialen. Met een rustgevend en eenvoudig interieur is een verkeerde keuze maken praktisch onmogelijk. Natural chic iets voor jou? Lees dan deze onderstaande tips.

De juiste tegenhanger

Vintage en natuurlijke materialen zijn de ideale tegenhangers van elkaar. Een combinatie van deze twee werkt altijd, bij welke stijl of sfeer dan ook. Ga voor opvallende items in combinatie met natuurlijke kleuren. Dit contrast werkt namelijk erg goed. Daarnaast wordt je inrichting tijdloos als je back to basic gaat. Terwijl kleine aanpassingen zorgen voor grote veranderingen.

Combinatie van kleuren

Natuurlijke tinten zijn ideaal te combineren in elk interieur. Mix en match de kleuren bruin met geel en je haalt gelijk vrolijkheid in huis. Leg op een stoere, donkere bank een lichte plaid voor diepte en contrast. Gelijk een excuus om op een zaterdagavond eronder te kruipen. Wat extra kleur? Leg opvallende kussens in een fauteuil of een extra zachte schapenvacht om kleuren te breken. Ook allemaal extra redenen om thuis te blijven.

Woonboulevard Spijkenisse basis interieur tips back to basic

Back to basic door accessoires

Wil je niet je gehele interieur aanpassen? Leef je dan uit met natuurlijke woonaccessoires die je direct neerzet in je interieur. Breng rust met een stijlvolle wandklok of zet opbergmanden neer die perfect passen in je interieur. Zo is rommel ook gelijk verleden tijd.

Bovendien zorgen natuurlijke kleuren voor veel rust. Ga jij ook voor een nieuwe uitstraling? Kom langs op Woonboulevard Spijkenisse en krijg advies van experts. 

 

Terug