Koningsdag | 9 tips voor een koninklijk interieur - Beleef!Woonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
09.30 - 18.00 uur
Terug

Koningsdag | 9 tips voor een koninklijk interieur

2 jaar geleden
koningsdag woonboulevard spijkenisse oranje trendkleur 2019 wooninspiratie

Koningsdag is een dag die vier je in stijl. Maar dat hoeft niet te betekenen dat het niet ook mét stijl kan. En omdat iedereen weer uniek is, hebben wij drie stijlen uitgelicht om Koningsdag terug te laten komen in je interieur!

Mooi oranje voor en na Koningsdag

Koningsdagdecoratie hoeft niet goedkoop of kitscherig te zijn. Integendeel! Laat je gezin zich koning te rijk voelen met simpele toevoegingen. Begin de dag goed en wordt wakker onder dit luxe katoen-satijn dekbed. Decoreer de bank met mooie vintage kussentjes. Vervang de lichten van uw kroonluchter met sfeervolle oranje kaarslampen en maak het af met door een mooi metaal zilveren dienblad vol patronen neer te zetten voor dat échte koninklijke gevoel.

kwantum kaarsenlamp koningsdag 2019 interieurtips inrichting woonboulevard spijkenisse

 

Warm en gezellig

Koningsdag is natuurlijk ook een dag vol gezelligheid. Is gezelligheid en warmte nou écht wat jouw huis karakteriseert? Dan zijn deze tips voor jou! Maak binnen of buiten sfeervol en knus met deze vrolijke kussens! Helemaal perfect: je eigen (sinaas)appeltjes van oranje! Wat staat er nou gezelliger dan groen in je interieur? Maak de uitstraling af met een stoer plaid om je warm te houden tot laat in de avond. Proost op de koning!

sinaasappelplant koningsdag lodgelife woonboulevard spijkenisse 2019 interieurtips

 

Moderne Koningsdag

Ten slotte zijn er ook genoeg suggesties voor wie vooral houdt van strak meubilair. Begin en eindig je Koningsdag met dit ambiantedekbedovertrek. Ontbijt buiten met blote voeten op dit stijlvolle all-weather vloerkleed. Of leg het binnen voor de televisie. Zo hebben kinderen een zacht plekje om op te spelen of naar het koningshuis op televisie te kijken. En als het dan gaat schemeren, zet dan de kaarsenlampen aan. Gelijk sfeervol.

Leuk voor Koningsdag, maar ook leuk voor ver daarna! Een van de trendkleuren van 2019 is namelijk oranje. Het is dus bij uitstek een goede kleur om toe te voegen aan je interieur. Volg ons op Instagram voor inspiratie, blijf op de hoogte van alle acties via Facebook en kom langs op de Woonboulevard voor advies van woonexperts.

 

 

Terug