Mooi rood is niet lelijk: 3x rood in je interieur - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
13.00 - 18.00 uur
Terug

Mooi rood is niet lelijk: 3x rood in je interieur

1 jaar geleden
Rood interieur Leen Bakker

Het is een statement kleur met verschillende betekenissen. We hebben het over de kleur rood. Een kleur die vaak ontbreekt in het interieur, wellicht ook bij jou. Twijfel je of de kleur bij jouw interieur past? Lees hier drie tips hoe je je makkelijk de kleur rood toevoegt.

Op de muur

Rood komt in veel verschillende soorten. Zo heb je een knalrode kleur of bordeauxrood. Welke kleur je op je muur verft, is geheel aan jou. Ben je geen fan van effen kleuren? Haal dan met subtiele verwijzingen de statement kleur op je muur, bijvoorbeeld met rood in het behang.

Rode elementen

Als je muren verven nog een stap te ver is, kun je klein beginnen door rode meubels of woonaccessoires binnen te halen. Denk bijvoorbeeld aan een rode bank, gordijnen, kussens of vloerkleden. Met deze eyecatchers voeg je makkelijk rood toe aan je interieur.

Dining and wining

Naast dat een goed glas wijn ook een rood element is, zijn er meerdere manieren om rood in de keuken te halen. Denk bijvoorbeeld aan eetkamerstoelen. Je kunt je hele keuken veranderen in deze kleur, maar je kunt het ook klein houden.

Maak het zo gek als je zelf wilt. Speel op safe of re-style het gehele interieur. Wil je het eerst uitproberen? Zet dan een bos rode bloemen op tafel om aan de kleur te wennen.

Terug