Alle Summer Sale acties op een rij! | Woonboulevard Spijkenisse
Terug

Alle Summer Sale acties op een rij!

5 maanden geleden

De Summer Sale is losgebarsten op Woonboulevard Spijkenisse! Wil jij profiteren van mooie aanbiedingen en leuke kortingen? Dit is je kans! Wij zetten alle acties hieronder op een rijtje.

Waar wacht je nog op? Kom langs en leef je uit!

Carpetright
Heb je al een tijdje een mooie vloer op het oog of overweeg je nieuwe raamdecoratie om jouw interieur een nieuwe look te geven? Nù staat niets je meer in de weg, want Carpetright houdt uitverkoop. Profiteer tijdens de Summer Sale van hoge kortingen tot wel 60% op vloeren, vloerkleden en raambekleding. De aanbiedingen zijn geldig tijdens de Summer Sale in de Carpetright winkel.

GAMMA
Zomervakantie, alle tijd (en vakantiegeld) om flinke klussen aan te pakken! Deze week is de badkamer aan de beurt. En dan niet even een nieuwe kraan, maar meteen een compleet nieuwe toiletruimte inclusief wand- en vloertegels! Profiteer nu van mooie aanbiedingen tijdens de Summer Sale.

Keuken Kampioen
Bij aankoop van uw nieuwe keuken ontvang je nu een Bora inductiekookplaat t.w.v. € 2.892 cadeau bij Keuken Kampioen! Je profiteert tot en met zondag 2 september van deze Bora actie.

Lampidee
Lampidee ruimt zijn showrooms en magazijn op tijdens de Summer Sale. Zomervoordeel met kortingen die oplopen tot wel 70% op veel verschillende magazijn- en showroommodellen. Profiteer dus NU van deze hoge kortingen op veel lampen, want OP=OP!

KeukenConcurrent
Keukenkopers opgelet! Komende zaterdag is het Super Saturday bij KeukenConcurrent! Je geniet van waanzinnig voordeel:  Hele Keukens Half Geld + extra cadeau! KeukenConcurrent is vrijdag tot 17:00 uur geopend en zaterdag zelfs tot 21:00 uur!

Roobol
Op zoek naar vloeren, gordijnen en raamdecoratie? Kom dan tijdens de Summer Sale naar Roobol op Woonboulevard Spijkenisse en profiteer van extra lage prijzen!

Auping
Maak jouw slaapkamer Summerproof met Auping en profiteer tot en met zondag 2 september 2018 van 15% voordeel op het gehele assortiment. Kom snel naar de winkel op woonboulevard Spijkenisse en laat je inspireren!

Prominent
Bent u op zoek naar een perfect zittende stoel of bank helemaal aangepast naar uw wensen? Profiteer van €7,50 korting per levensjaar bij aankoop van een relaxstoel, sta-op stoel of bank.

LodgeLife
De SALE is weer begonnen! Shop nu de leukste zomer items van Rivièra Maison met 30% tot 50% korting! Maak je interieur helemaal klaar voor de zomer met de mooiste meubelen en accessoires van Rivièra Maison.

Swiss Sense
Profiteer van zomerse acties tijdens de Summer Sale bij Swiss Sense. Ontdek alle speciale kortingen en maak kennis met ons uitgebreide assortiment!

JYSK
De Summer Sale bij JYSK is van start gegaan en dat betekent dat je kunt profiteren van spectaculaire aanbiedingen. Of je nu op zoek bent naar een een nieuwe tuinset, loungeset of accessoires voor in je tuin of je woning een update wil geven met een eetkamerset, salontafel, garderobekast, matras, dekbed, kussen, boxspring, bankstel, topmatras, tafel of ladekast, je vindt het bij JYSK tijdens de Summer Sale! Tijdens de sale lopen de kortingen flink op, zodat je altijd een goede aanbieding krijgt.

 

Pronto Wonen
Wanneer je op zoek bent naar goedkope meubelen van uitstekende kwaliteit zit je goed bij de showroomsale van Pronto Wonen. Bespaar op de inrichting van je woonkamer, keuken of slaapkamer met de extra kortingen op showroommodellen! Kom snel een kijkje nemen op Woonboulevard Spijkenisse.

Leen Bakker
De Summer Sale is ook bij Leen Bakker in volle gang! Profiteer nu van kortingen tot 50% op meer dan 1.500 artikelen.

Kwantum
Het is nu of nooit bij Kwantum! Scoor alles voor in huis, de kortingen lopen op tot wel 70% korting!

BuitenHof Tuinmeubelen
Het weer is heerlijk, de zon schijnt veel. Het is tijd om te gaan genieten in een mooie loungeset of om samen met familie te gaan dineren in je eigen tuin. Heb je nog geen goede tuin- of loungeset? Dan helpt BuitenHof Tuinmeubelen je graag verder! Tijdens de Summer Sale ontvang je tot wel 50% korting!

Henders & Hazel
De Summer Sale is ook bij Henders & Hazel aan de gang! Shop nu de mooiste meubels voor een afgeprijsde prijs. Kom snel een kijkje nemen op Woonboulevard Spijkenisse!

Bruynzeel Keukens
Lekker duurzaam! Ga voor groen en maak jouw mooie keuken compleet met de duurzame apparaten van Pelgrim. Bespaar € 100,- per groen apparaat bij Bruynzeel Keukens! Kom snel eens langs in de winkel op Woonboulevard Spijkenisse.

Beter Bed
Het is ‘topruiming’ bij Beter Bed! En dat betekent heel veel voordeel! Weg met die oude, verwassen lakens. Welkom nieuwe, frisse overtrekken! En wat denk je van een mooie boxspring, goed hoofdkussen of een M-line matras? Profiteer nú van hoge kortingen op veel van de producten.

SaniDump
Ook bij SaniDump kun je terecht voor mooie aanbiedingen! Alles voor je badkamer vind je nu nóg goedkoper bij SaniDump op Woonboulevard Spijkenisse!

Terug