Zo maak je je huis Valentijn-proof | Woonboulevard Spijkenisse
Terug

Zo maak je je huis Valentijn-proof

1 jaar geleden

Over twee weken is het alweer zover, de dag van de liefde. Maar hoe zorg je ervoor dat je huis helemaal klaar is voor deze romantische gelegenheid? Op Woonboulevard Spijkenisse shop je alles voor een romantisch avondje. Met de volgende tips maak je indruk op die ene  speciale liefde. 

Diner bij kaarslicht
Niets zo romantisch als een diner bij kaarslicht. Bij Kwantum shop je alles voor op tafel. Van wijnglazen tot kaarsenhouders en van servetten tot mooie schalen. Vergeet de wijn niet te ontkurken en te proosten op de liefde van je leven. 

 

 Valentijn op de muur
Valentijn gaat natuurlijk niet alleen om de aankleding maar begint bij de basis. Zin in een nieuwe start of een warme kleur op de muur? Bij Gamma shop je de fijnste valentijnskleuren.

 

Duik het bed in!
Bij echte romantiek hoort natuurlijk een lekker bed, mooie lakens en een fijn matras. Bij Swiss Sense, Auping en Beter Bed shop je alles voor die ene speciale avond om nooit meer te vergeten. Maak het extra romantisch met rozenblaadjes, kaarsen en een zwoel muziekje.

Terug