Word jij onze nieuwe vlogger? - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Terug

Word jij onze nieuwe vlogger?

6 maanden geleden

Ben jij gek op interieur en sta je graag voor de camera? Dan zijn we op zoek naar jou! Doe mee met onze vlogcontest en maak kans op een wooncheque t.w.v. € 250,-.

Hoe doe je mee?
Ben jij ervan overtuigd dat je alles in huis hebt om onze nieuwe vlogger te worden? Maak een woongerelateerde vlog van maximaal 3 minuten waarin jij ons overtuigt dat jij alles over interieur weet en dit ook nog eens enthousiast op camera weet over te brengen. Stuur deze vlog uiterlijk donderdag 1 maart 2018 op naar social@woonboulevardspijkenisse.nl o.v.v. ‘Vlogcontest’. Uit alle inzendingen kiest een jury de winnaar van onze vlogcontest. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht per e-mail.

Wat verwachten we van jou?

  • Je woont in de regio Voorne-Putten.
  • Je bent op de hoogte van de laatste interieurtrends.
  • Je bent bereid om in 2018 drie vlogs te maken die exclusief op de online kanalen van Woonboulevard Spijkenisse worden geplaatst.
  • Je kunt zelf je vlogs editen.

Wat ga je uiteindelijk doen?
Uiteindelijk maakt de winnaar in 2018 drie verschillende vlogs voor Woonboulevard Spijkenisse. De eerste vlog gaat over de nieuwe voorjaarstrends, de tweede vlog over de zomertrends en de laatste vlog zal over de najaarstrends gaan.

Wat krijg je van ons?

  • Een wooncheque t.w.v. € 250,- te besteden bij één van de winkels op Woonboulevard Spijkenisse.

Let’s go!

Terug