De woontrends van 2018 | Woonboulevard Spijkenisse
Terug

De woontrends van 2018

11 maanden geleden

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent tijd voor vernieuwing! Niets is zo fijn als het jaar starten met een frisse wind door je huis. De kerstboom is het huis uit en de poedersuiker is weer van de lampen. Laat je inspireren door drie woontrends van 2018 en shop ze op Woonboulevard Spijkenisse!

Fluweel
Misschien ben je niet gelijk fan maar echt, fluweel ga je de komende tijd steeds meer zien. Bijvoorbeeld fluwelen sierkussen en fluwelen banken. De mooiste fluwelen interieur spullen shop je onder andere bij Leen Bakker!

woontrends van 2018

Retro en vintage
We zien het al steeds meer, het vleugje retro in verschillende uitingen. Zo is bruin in 2018 het nieuwe zwart en gaan we steeds meer oranje en paars zien. Bij Kwantum spelen ze al goed in op deze retro trend!

woontrends van 2018

 

Knal kleuren!
Maak er een kleurenfeestje van in 2018! Met wit als basis in combinatie met knalkleuren als roze, okergeel, appeltjesgroen, helderblauw en oranje. Een vrolijke boel dus! Shop je knalkleuren bij onder andere Henders & Hazel / Xooon!

woontrends van 2018

 

Terug