5 low-budget tips om je badkamer te pimpen - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
Tijdelijk gesloten
Terug

5 low-budget tips om je badkamer te pimpen

3 jaar geleden

Het pimpen van je badkamer hoeft niet altijd duur te zijn. Wil jij je badkamer aanpakken, maar is het budget niet toereikend? Om nou niet meteen duizenden euro’s in de achteruit te hoeven gaan, geven we daarom 5 simpele budget tips die toch voor een groot effect kunnen zorgen. Met een van deze simpele trucjes tover jij je badkamer gemakkelijk om tot een paradijsje.

1. De wastafel
Afhangend van het soort wastafel dat je hebt, zijn er meerdere mogelijkheden. Je hoeft geen nieuw kastje aan te schaffen, verf simpelweg de deuren in een andere kleur en vervang de knoppen en voilà, je wastafel heeft een geheel nieuwe look. Daarnaast heeft SaniDump op Woonboulevard Spijkenisse, geregeld interessante outlet artikelen, waar je voor een mooi prijsje een nieuwe wasbak kunt aanschaffen.

2. De accessoires
Heb je genoeg van die strakke zilveren kraan, ga dan eens voor bijvoorbeeld een koperen versie. Dat kan zowel uitpakken in een industriële look als een romantisch landelijke look. Geef je badkamer een speelse touch met een zeeppompje en bijpassend douchegordijn. Of wat dacht je van een opvallende spiegel boven de wastafel(s) voor een groots effect? Neem een kijkje bij Kwantum, Jysk of Leen Bakker voor leuke woonaccessoires.

3. De muren
Alleen al met een nieuwe kleur op de muur lijkt je badkamer zo goed als nieuw. Als je felle kleuren in je badkamer hebt, switch dan eens naar natuurlijke lichte kleuren voor een rustig en spa-achtig effect, maar ben jij juist klaar met die saaie witte muren? Geef ze dan een knallende kleur of een opvallend behang. Hier kun je wel een beetje experimenteren. Vind je het namelijk niks, dan verf je er zo weer een nieuwe kleur overheen! Neem een kijkje bij Gamma voor het ruime verfassortiment.

4. De verlichting
Verlichting in de badkamer is vaak vrij eenvoudig. Veelal zien we spotjes in het plafond, maar heb jij nou lampen boven je wastafel, naast je spiegel hangen dan zou je erover kunnen nadenken deze te vervangen voor nieuwe exemplaren. Een LED lamp in je badkamer, is een handige lichtbron bij het doen van make-up. Neem een kijkje bij LampIdee voor passend advies over verlichting in de badkamer.

5. De finishing touches
Als aanvulling op bovengenoemde punten of als je echt even geen budget hebt, dan zijn er natuurlijk de finishing touches die ook al een groot verschil kunnen maken. Denk hierbij aan het neerzetten van kaarsen langs het bad of op het wastafelblad. Plaats een leuke houten ladder tegen de muur als handdoekrek. En zet tot slot kleine plantjes in mooie potten neer voor natuurlijke accenten.

Zo zie je maar, een badkamer is ook met een klein budget om te toveren tot een paradijsje. Ga lekker woonwinkelen op Woonboulevard Spijkenisse.

Terug