BadkamerDeals op Woonboulevard Spijkenisse - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Terug

BadkamerDeals op Woonboulevard Spijkenisse

2 jaar geleden

Het is tijd voor de BadkamerDeals!

De badkamer, een plek waar we ons opfrissen voor een nieuwe dag, waar we na een koude winterdag een warm bad nemen of waar we uren doorbrengen voor een avondje uit of ons klaarmaken voor de feestdagen. Daarom verdient de badkamer deze maand een beetje extra aandacht.

De maand december staat in het teken van BadkamerDeals. Deals waar we vrolijk van worden en waardoor je uren in de badkamer gaat doorbrengen. Ook al zijn je ‘mede badkamer gebruikers’ het er misschien niet mee eens…. de badkamer is van jou deze maand. Met fijne aanbiedingen en topdeals om van de badkamer een klein paleisje te maken. Dus pak die deals en maak er een badkamerfeestje van!

Maak kans op de leukste items voor je slaapkamer!

In samenwerking met de badkamerwinkels op Woonboulevard Spijkenisse zijn er in december verschillende Like & Win acties en aanbiedingen op onze Facebookpagina te vinden, waarbij jij de leukste items voor je badkamer kunt winnen. Houd onze Facebookpagina in de gaten! 

Terug