Slaapkamer trends! - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
09.30 - 18.00 uur
Terug

Slaapkamer trends!

2 jaar geleden
 De slaapkamer is een plek van rust. Het is daarom ook erg belangrijk dat de kleuren en accessoires die je in deze ruimte plaatst rust uitstralen. Dat is soms nog best lastig, maar geen paniek! Hieronder staan namelijk een aantal handige tips op een rijtje.

Vloerkleed
Een warm vloerkleed is niet te missen in de slaapkamer van 2018. Daarnaast is het ideaal voor de koude maanden. Niemand wilt bij het opstaan op een koude vloer stappen. Breng daarom een heerlijk vloerkleed aan in je kamer om je dag goed te starten. Als het interieur van je slaapkamer rustig is, kan je ter compensatie kiezen voor een kleed met een kleurtje. Zo creëer je een rustig, maar speels effect.

Planten
Planten zijn niet meer weg te denken in het interieur van nu. Ook in de slaapkamer zijn planten populair. ‘Groen’ geeft energie en straalt tegelijkertijd rust uit. Bovendien zorgen planten voor betere luchtkwaliteit, minder stress, betere reuk, positieve invloed op hoofdpijn, betere hersenfuncties en betere slaap! Kortom, planten in je slaapkamer bieden alleen maar voordelen.

Warme & Frisse kleuren
Kleuren hebben een psychologische werking op ons. Elke kleur wekt een ander gevoel op. Voor een ontspannen ogende slaapkamer kan daarom het beste gekozen worden voor rustgevende en koele kleuren. Om een kamer knusser te laten lijken kan er gekozen worden voor warmere kleurtinten. Daarnaast kan er gespeeld worden met tinten. Donkere kleuren maken een kamer optisch kleiner en koelere tinten een kamer ruimer.

Smaken verschillen
Natuurlijk zijn dit hooguit tips en is het belangrijkste natuurlijk dat je een slaapkamer naar eigen smaak inricht. Trends zijn leuk, maar een goede slaaprust is belangrijker. Kies daarom altijd voor een inrichting of kleur waar jij je goed bij voelt!

Terug