5 OKT: Ladies Night bij Henders & Hazel - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
09.30 - 18.00 uur
Terug

5 OKT: Ladies Night bij Henders & Hazel

2 jaar geleden

Op donderdag 5 oktober organiseert Henders & Hazel / Xooon bij Hoogenboezem weer een leuke Ladies Night op Woonboulevard Spijkenisse. Van 19.00 tot 21.00 uur is iedereen welkom!

De avond gaat in samenwerking met het weekblad Margriet. Hierdoor krijg je deze avond 10% korting op de meubels die Henders & Hazel samen met Margriet ontworpen heeft.

Verwacht leuke workshops waarbij je mooie prijzen kunt winnen, zoals een gratis halfjaar abonnement winnen op de Margriet, speciale koffie van Kaldi of een likeurtje van Meloncello, de lekkere hapjes van Joy of Taste catering Nissewaard en muziek door DJ Firestorm.

Er komen verschillende ondernemers die weer hun best hebben gedaan om je leuke dingen aan te bieden: Samenherenkleding, R&R Fashion, Relove accessoires, Fudge and more, Tupperware, Get fit 4 ever, Dnk creations, leontines knutselzolder, Total spa, Bon appethee, Cadeauwinkel de glimlach, Tatjanas hobby, Toffu armbanden en Linda’s gehaakte knuffels.

Ook is er een loterij met als hoofdprijs een Margriet fauteuil € 379,- . Alle prijzen zijn geschonken door de ondernemers, Margriet, Henders & Hazel / Xoon Spijkenisse bij Hoogenboezem. De opbrengst van deze loterij gaat naar een goed doel die ook aanwezig is deze avond: Stichting Ambulance Wens Nederland.

Na afloop krijg je ook nog een goodybag. Een gezellige avond die je dus niet mag missen, kom gezellig langs! Aanmelden kan in de winkel of via mail spijkenisse@hoogenboezem.nl.

Terug