Top 3 favoriete dekbedovertreksets van Jysk - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
09.30 - 18.00 uur
Terug

Top 3 favoriete dekbedovertreksets van Jysk

2 jaar geleden
Het bed verschonen is niet echt een van de leukste klusjes binnen ‘huishoudwereld’. Maar al die moeite is het toch wel weer waard wanneer je met je wang tegen een frisgewassen kussenhoes aanstreeld en het zachte schone dekbedovertrek op je lichaam voelt.

Om je te helpen kiezen uit het ruime assortiment en om je wat inspiratie te geven, heeft een van de inkoopsters van Jysk haar favoriete dekbedovertreksets uitgekozen uit de vele nieuwe dessins die op dit moment onderweg zijn naar de winkels.

ERIKA – EEN JEUGDIG DEKBEDOVERTREKSET MET KLEURRIJKE STIPPEN

ERIKA is een nieuw en vrolijk dekbedovertrekset die is ontworpen door designer Line Skaaning Lindskov, die haar kwast over een kleurrijk palet heeft gehaald om het linnen een originele uitstraling te geven. “Het is een modern ontwerp, speciaal gericht op jonge meiden of andere vrolijke personen die graag wat kleur willen toevoegen aan hun slaapkamer!” Dekbedovertrekset ERIKA heeft een roze ondergrond die samen met de andere kleuren een mooie harmonie creëert in je slaapkamer voor een goede nachtrust.

Dekbedovertrekset ERIKA heeft vrolijke gekleurde stippen op een roze achtergrond

EDITH – SCANDINAVISCH MINIMALISME MET EEN SIERLIJK PATROON

EDITH is een bijzonder maar tegelijkertijd eenvoudig ontwerp, waarin het Scandinavische minimalisme met grijze en witte tinten wordt gecombineerd met een sierlijk patroon. Het ontwerp straalt exclusiviteit uit, maar zorgt tegelijkertijd ook voor variatie door het subtiele patroon wat in het ontwerp zit.

HANNE – DARK DECO MET EEN INGEWIKKELD PATROON  

HANNE is een mooi ontwerp dat goed past in de dark deco trend. “Ik houd echt van het ingewikkelde patroon met de donkergrijze en groene nuances. Het ontwerp en de kleuren vormen samen een luxe uitstraling die een exclusief en rustige sfeer in je slaapkamer zal creëren. De kwaliteit van dit beddengoed is 100% katoensatijn, dat behoort tot de beste kwaliteiten in de PLUS-categorie van Jysk.”

Dekbedovertrekset HANNE met ingewikkelde patronen en donkere kleuren

Bron: Jysk

Terug