Terug

SlaapDeals op Woonboulevard Spijkenisse!

6 maanden geleden

Het is tijd voor de SlaapDeals!

We spenderen heel veel tijd in onze slaapkamers en daarom is het belangrijk dat je je hier volledig op je gemak voelt. Ga je voor fris wit of intiem donker? Het is helemaal aan jou!

Is jouw slaapkamer wel toe aan wat leuke, nieuwe items? Of kun je wel wat extra aanbiedingen gebruiken? Wij gaan je daar een handje bij helpen. De gehele maand september staat namelijk in het teken van te gekke SlaapDeals op Woonboulevard Spijkenisse!

 

Maak kans op de leukste items voor je slaapkamer!

 In samenwerking met de beddenwinkels op Woonboulevard Spijkenisse zijn er in september verschillende Like & Win acties en aanbiedingen op onze Facebookpagina te vinden, waarbij jij de leukste items voor je slaapkamer kunt winnen. Houd onze Facebookpagina dus in de gaten! 

Terug