4 snelle stylingtips voor de tuin - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
09.30 - 18.00 uur
Terug

4 snelle stylingtips voor de tuin

2 jaar geleden

Hoera, het is officieel zomer! De hoogste tijd om die gezellige en relaxte sfeer van binnen te verplaatsen naar buiten. Hoe je dat doet? Door te beginnen met deze 4 snelle tuintips.

1. Zorg voor verschillende zitplekken
De tuin of het terras gebruiken we voor verschillende momenten van de dag. Creëer daarom het woonkamergevoel door te kiezen voor verschillende zitplekken. Uitgebreid tafelen doe je aan een grote eettafel met losse stoelen maar loungen doen we liever in een mooie loungeset met grote kussen. Helemaal zen worden? De hangmat is een ideale plek voor een korte siësta of een zonnige zondagmorgen.

2. Denk aan de verlichting
Zodra het kan zitten we het liefst zo lang mogelijk buiten, toch? Misschien is het niet het eerste waar je aan denkt tijdens het inrichten van je tuin maar verlichting is een van de belangrijkste onderdelen die jou de mogelijkheid geven om lang buiten te zitten én die je tuin sfeer geeft. Denk bijvoorbeeld aan een leuk lichtsnoer met losse lampjes, kaarsen, windlichten of lantarens die op zonne-energie werken.

3. Kies voor kleur
Kies voor kleur maar maak het je niet te moeilijk! Kies voor de basis een neutraal kleurenpalet met grijs- en natureltinten. Dit geeft een rustige basis. Vervolgens mag je losgaan met kleurrijke en vrolijke accessoires! Denk aan bloemen, kleden en kussens die je om de zoveel tijd weer kan inruilen voor iets nieuws.  Zo heb je elk seizoen een nieuwe tuin!

4. Verleng je interieur
Maak binnen en buiten een geheel! Door kleuren uit het interieur ook in de buitenboel terug te laten komen ontstaat eenheid. Neem textiel als kussen en plaids lekker mee naar de tuin of gebruik dezelfde materialen in je buitenmeubels. Geen twijfel over mogelijk dat jij dan veel liever buiten dan binnen zit!

Terug