Groen is van nu! - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Terug

Groen is van nu!

2 jaar geleden

Groen is een kleur die tegenwoordig bijna niet meer uit het interieur weg te denken is. Deze kleur kun je op verschillende manieren terug laten komen. Behang een muur met een botanische print, of verf de muur eens in een groene tint. Durf je deze stap niet aan? Dan kun je nog altijd gaan voor planten in je interieur. Planten zorgen voor leven in je woonkamer. Heb je geen groene vingers? Ook geen probleem! Je kunt nog altijd kiezen voor kunstplanten. Bij Pronto Wonen hebben ze een uitgebreid assortiment aan accessoires die jouw woonkamer net dat groene extra’s kunnen geven.

Met behang maak je in een handomdraai een eyecatcher van je muur. Ga bijvoorbeeld voor een ontwerp waar bladeren op afgebeeld staan. Door te kiezen voor een behang geef je nog net wat extra sfeer aan de ruimte. Houd er met de keuze van je behang wel rekening mee welke muur je kiest en wat dit voor invloed kan hebben op de ruimte. Mocht je nog accessoires of meubels voor je behang willen plaatsen, waak er dan voor dat alles in zijn geheel niet te druk gaat worden.

Een andere optie is het schilderen van een muur. Groen heeft een kalmerende werking en is te combineren met vele andere kleuren. Groen vind je in heel veel verschillende tinten, tegenwoordig zie je veel vergrijsde groene kleuren terugkomen in het interieur.

Je hoort vaak de term ‘haal buiten naar binnen’. Dit kun je doen door met planten in huis te gaan werken. Hier kun je zo creatief mee omgaan als je zelf wilt. Een plant hoeft namelijk niet meer per se in een potje op de kast te staan. Hang eens een macramé hanger met glazen bol op en zet daar een plantje in. Of werk met groen in een voorraadpot of stolp.

Kortom, groen is een mooie toevoeging aan je interieur, wees niet te bang om hiermee te gaan experimenteren. Je zult al snel zien dat groen alles net wat meer afmaakt. Mocht je toch nog moeite hebben met groen toevoegen aan je interieur, kom dan eens langs op Woonboulevard Spijkenisse, de stylistes van Pronto Wonen staan graag voor je klaar.

Bron: Pronto Wonen

Terug