Ontbijten, lunchen en dineren op Woonboulevard Spijkenisse! - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
Open op afspraak
Terug

Ontbijten, lunchen en dineren op Woonboulevard Spijkenisse!

4 jaar geleden
Delifrance

Délifrance

Kom lekker ontbijten bij Délifrance! Het ontbijt bestaat uit een pistoletje, croissantje, kaas, ham, jam, een kleine verse jus d’orange en kopje koffie of thee voor € 6,95.

Ook in de middag kun je tussen het shoppen door terecht bij Délifrance voor een lekkere lunch. Dagelijks verse producten, afgebakken Franse baguettes of croissants, een salade of provencette, de Franse variant van de tosti. En dat met vers geperste sappen, frisdrank, melk of een kopje thee of koffie. Tot snel!

Watertuin

Ook bij Watertuin ben je van harte welkom om te komen ontbijten. Restaurant Watertuin biedt een eigentijds, uniek, all inclusive concept aan. Je reserveert een tafel (of voor een groep) en je betaalt een vast bedrag per persoon. Dit is inclusief alle gerechten en dranken (fris/bier/wijn/koffie etc.). Je kunt tevens terecht voor lunch en diner. Klik hier voor de prijzen! 

Terug