Woonshoppen met Marina | Woonboulevard Spijkenisse
Terug

Woonshoppen met Marina

2 jaar geleden

optie-foto-1_in-woonkamersetting-bij-lb

Marina shopt regelmatig op Woonboulevard Spijkenisse, behalve opleidingsadviseur is ze interieurstyliste en gooit regelmatig haar interieur om. Ze is altijd op de hoogte van de laatste trends. We mochten een dagje met haar mee woonshoppen op Woonboulevard Spijkenisse! Ze spot voor ons de huidige trends.

Nu de dagen weer wat korter worden wil ik het thuis graag extra gezellig maken. Ik pas mijn interieur graag aan het jaargetijde aan. Tijd om dus lekker te slenteren door leuke woonwinkels om inspiratie op te doen en nieuwe trends te spotten! Op Woonboulevard Spijkenisse kan dat heel goed, je hebt er van alles in verschillende prijsklassen en het is er lekker overzichtelijk. En zo fijn dat je gewoon kunt parkeren voor de deur.

Op internet doe ik inspiratie op via Instagram, Pinterest, blogs en verschillende sites over interieurstyling. Je kunt tegenwoordig alles via internet kopen, maar toch vind ik het fijn om een item daadwerkelijk vast te kunnen pakken en soms meteen in de winkel te combineren met andere leuke accessoires. In bepaalde winkels presenteren ze het zo leuk, dat het al een hele ervaring is om daar doorheen te lopen en nieuwe ideeën op te doen! Ik ben regelmatig met mijn interieur bezig, volg graag de woontrends en probeer deze te verwerken in mijn interieur. Wel geef ik er altijd een eigen draai aan. De trend moet namelijk passen bij mij en mijn woonstijl. Je kunt met nieuwe accessoires, kleuren en materialen een andere sfeer in je huis creëren.

optie-foto-3_interieursetting-kwantum

De volgende trends wil ik graag met je delen.

Botanical
Noem het Botanical of Jungle Fever…kortom wonen in het groen! Ik denk dat deze trend een verlengde is van de huidige lifestyletrend die gaat over gezond leven, biologisch eten en de tijd nemen om te ontspannen. De natuur is voor velen de ideale plek om te ontspannen, dus waarom niet buiten naar binnen halen? Wonen in het groen kun je creëren door o.a. een muur groen te verven, botanische prenten of behang en natuurlijk het toevoegen van verschillende soorten planten. Om het interieur rustig te houden combineer je dit met effen kleuren en hout. Ook een stel vazen bij elkaar met verschillende takken met bladeren erin staat prachtig!

Tip: Als je, zoals ik, niet al te groene vingers hebt, kies je voor vetplanten of een groot blad in een mooie vaas.

dscf6711

shutterstock_256003411

Velours
Wat je de laatste tijd ook veel ziet is velours. Als je deze stof combineert met marmer en warme kleuren en gouden accenten eraan toevoegt, krijgt de ruimte een luxe sfeer. Art deco of retro chic wordt deze trend genoemd. Maar als je een velours bank combineert met vintage, bohemien, houten en industriële items ontstaat er een heel andere look. Het geeft namelijk een spannend contrast. Durf je een velours bank niet meteen aan of vind je die too much, dan kan je ook kiezen voor velours kussens, gordijnen, een poef of een fauteuil.

Tip: Zelf vind ik het leuk om in plaats van een schilderij een heel groot canvas te bekleden met een stof in een trendy print. Zo kun je een canvas ook bekleden met velours.

optie-foto-op-velours-bank

Accessoires
In de winkels spotten we veel hout, goud, okergeel en zwart! Dit is een mooie combinatie om je interieur een warme en sfeervolle look te geven tijdens de donkere dagen. Deze kleuren en materialen zie je trouwens in beide genoemde trends terug.

accessoires

dscf6648

Er is zoveel keus op Woonboulevard Spijkenisse, dat ik me hier altijd gemakkelijk een middagje kan vermaken. Heerlijk om inspiratie op te doen in de winkels en daarna te genieten van een heerlijk stuk appeltaart bij Délifrance! Binnenkort geef ik je een kijkje in mijn interieur en dan zie je wat ik heb geshopt deze dag en hoe mijn interieur eruit ziet.

optie-foto-riviera-m-ipv-lopend

optie-foto-lezend-in-fauteuil

dscf6725

Liefs, Marina

Terug