Terug

Bij Elise thuis!

2 jaar geleden

Hallo! Wat leuk dat je deze blog leest. In deze blog maak je kennis met mij. Ik ben Elise, 25 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend en mijn konijn in een klein, 40 m2, appartement. Ik ben juf en onlangs ook afgestudeerd als pedagoog. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met interieur, instagram (@bijelisethuis), mijn blog, bakken, lezen, sporten en series kijken. Mijn liefde voor interieur heb ik ontdekt toen we ons appartement gingen inrichten. Op dit moment staat ons appartement te koop en zijn wij op zoek naar een nieuw paleisje… je begrijpt vast dat ik niet kan wachten tot dat ik dat kan gaan inrichten! Mijn inrichting omschrijf ik als rustig, budget, met hier en daar een designer item en less is more. Dat laatste komt voornamelijk door de invloed van mijn vriend! Eén van de dingen die ik zo leuk vind aan samenwonen is het samen inrichten van de ruimte. En ja…dat kan ook wel eens lastig zijn. Maar door het samen in te richten, maak je de inrichting van je huis echt persoonlijk. De komende tijd zal ik af en toe een blog schrijven voor Woonboulevard Spijkenisse. Je kunt blogs verwachten die over interieur gaan, je krijgt tips die je in iedere inrichting kunt toepassen. En daarnaast zal ik je natuurlijk vertellen waar je de leukste en betaalbare items kunt shoppen!

 

Bij Elise thuis 1

 

Kleine verandering, groots effect!
Vandaag laat ik je zien dat het veranderen van je interieur helemaal niet zoveel werk is en dat het niet veel geld hoeft te kosten. Je hoeft echt niet gelijk de verfkwast te pakken voor een andere kleur op je muur. Ik heb gekozen voor een vloerkleed. Vloerkleed Malmö van Leen Bakker. Een vloerkleed zorgt voor meer warmte in je huis. Ik koos een vloerkleed met een lichte pastel kleur, ik kan me voorstellen dat je in de winter een vloerkleed met een warmere tint kiest. Het vloerkleed is de basis waarop ik verder ben gaan inrichten. Zo heb ik nog een witte bijzettafel toegevoegd. Deze is lager en heeft een andere vorm dan de bijzettafel die er al stond wat zorgt voor een speels effect. Deze heb ik gekocht bij Jysk.

Foto bij elise thuis na

Om de inrichting wat stoerder te maken, heb ik wat zwarte accessoires laten terugkomen, zoals een kaars en een vaasje. Tot slot heb ik wat groen toegevoegd. Ik deed wat rozen in een mooie doorzichtige vaas. Het patroon van de vaas komt weer terug in de lamp die op het TV-meubel staat. En daarnaast nog twee roosjes in een klein vaasje op de salontafel. Ook koos ik voor een kamerplant, de pilea oftewel de pannenkoekenplant, helemaal hot op dit moment! Deze plant heeft maar weinig verzorging nodig, ideaal dus. Zo zie je dat je met een kleine verandering al een hele andere sfeer kunt creëren.

Bij Elise Thuis

 

– Elise –
@bijelisethuis

Elise

 

Terug