HAAL DE WARMTE IN JE HUIS MET HOUT EN GOUD - Woonboulevard SpijkenisseWoonboulevard Spijkenisse
Gratis parkeren
Vandaag open van
Open op afspraak
Terug

HAAL DE WARMTE IN JE HUIS MET HOUT EN GOUD

5 jaar geleden

Interieurblogger en designer Johan van Label1114 spotte voor ons de laatste trends op Woonboulevard Spijkenisse.

Afgelopen vrijdag bezocht ik samen met een vriendin Woonboulevard Spijkenisse. We leerden elkaar kennen tijdens een creatieve stage en sindsdien delen we de passie voor interieur. Zij is interieurstyliste, ik blogger. Kortom, dat wordt stylen, schuiven en schrijven!

Sinds de start van label1114 heb ik veel ideeën aan haar voorgelegd en samen hebben we de gekoesterde droom om ooit aan een woonprogramma mee te doen zoals Het Blok of het actuele House Rules Holland. Tot die tijd blijven we creatief binnen interieur en lifestyle. Met label1114 deel ik mijn favoriete binnenkijkers, designproducten van meubels tot wanddecoratie, (mannen)mode, een kijkje in mijn eigen huis en de leukste hotspots en woonwinkels.

Tijdens ons avontuur op de Woonboulevard spotten we 2 duidelijke interieurtrends. Die we hieronder graag met je delen!

Trend: Hout
Als er één materiaal is die zijn opmars heeft gemaakt in het interieur is het hout. Zeker in Scandinavische interieurs is hout niet weg te denken. Het is een musthave voor een ieder die meer natuur in huis wil halen. Hout heeft karakter en oogt warm, waardoor het een toegevoegde waarde heeft voor ieder interieur! En het mooie van hout: het past in ieder interieur. Of je nu landelijk, modern, klassiek of vintage woont, hout past daarbij. Bij Pronto Wonen spotten we het zelfs als wanddecoratie in diverse vormen.

WoonSpijk-trend-hout

Wij selecteerden onze favorieten bij Pronto Wonen, Leen Bakker en Kwantum. Zoals de stolp die praktisch en sfeervol is. Ook erg leuk voor kerstdecoratie als kerststilleven of gevuld met kerstballen.

Trend: Goud
Goud is dé kleur van 2016, okergoud om precies te zijn. De ambacht en luxe van goud laat je interieur stralen en zorgt voor een blik op traditie én op de toekomst. Het is geen verrassing dat deze kleur het goed doet in je interieur want metalen zoals koper blijven hip in het interieur.

WoonSpijk-trend-goud

Bij Leen Bakker spotten wij de combinatie van zwart met goud; een prachtig contrast als je het ons vraagt. Maar ook van de grafische vormen van schaal Ferdi en de grafische kussens Wenen en Dublin zijn wij fan! Mooi in combinatie met de koloniale kast Shanghai en de okergele Provence bank voor een eclectisch geheel.
Overigens zou de Ferdi schaal ook mooi zijn aan de muur in plaats van op tafel. Tip van de stylist: rangschik diverse schalen aan de muur voor een speels effect.

Behalve van het interieur hebben we ook genoten van de gratis parkeergelegenheid en de overheerlijke broodjes van Delifrance. Tsja, van shoppen krijg je honger!

Johan is blogger en freelance (concept) designer uit het bruisende en creatieve hart van Rotterdam. In maart 2013 startte hij met zijn blog label1114 om zijn passie voor interieur te delen. Kenmerken van zijn woonstijl zijn: persoonlijk, eye-catching, blauw (blauwer, blauwst), contrasten, ode aan de natuur, experimenteel en industrieel.

Terug